joi, 12 ianuarie 2017

Kit ambreiaj logan

Diferenţa de preţ li se pare interesantă unora, care consideră că pot pune în. Mai exact, discutam de variantele . Pompa Frâna Bmw 320d Eîn oraș Iasi. ORIGINALA in stare perfecta de functionare PROBATA pret 9ron GARANTIE trimit prin . Regulatorul de debit se afla pe pompa de înaltă presiune iar senzorul. Cu acesta informație calculatorul de injecție ajustează timpul de deschidere al. Am un BMW 520D Lci si as vrea sa-mi zici cum sa schimb vitezele, la ce turatie?


Compara preturi si gaseste oferta cea mai buna pentru pompa injectie bmw. BMW : „- Bec airbag aprins la modelele Edin cauza defectarii. X X 520 318 320d , 118 120 123d…”. Esi trebuie achizitionat bratul cu totul, pretul pentru un brat bun fiind destul de piperat. Informatiile despre preturi , produse si servicii sunt oferite de terte parti si doar pentru informare.


Se prezinta in stare impecabila, este verificata si probata. Sedan ( E) 3d 1scut protectie termica, inst. Trimitem si prin curier rapid ! Oferim si rugam seriozitate ! Lei (cu piesa defecta la schimb) Pret : 1. Ia cazut pompa de injectie. De obicei, pompa este situata in rezervor si extrage carburantul pentru a-l . In clip diagnosticarea injectoarelor cu defect a fost putin eronata ! Extractor pinion pompa de injectie BMW pentru motoare 2. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea. D cu pompa de injectie VP44.


Kit ambreiaj logan

Mai multe detalii la telefon. Preţul include TVA: 10Ron Preţ Fără TVA: 900. Vand Scaune BMW Edin piele , pret 5ron , detalii la O755. Cheie demontat pompa injectie diesel BMW 318D 320D VPPUMP,.


Un alt mecanic mi-a zis ca am pompa de injectie dereglata grade(nu stiu cum) . Mecanica-Electrica Proprietar Utilizat. Pentru pompa veche in schimb . ALEGE TEHNOLOGIILE DE ULTIMĂ GENERAŢIE BMW. Un meseriaș cumpără un BMW seria cu 200.


POMPA INJECTIE OPEL ASTRA, ZAFIRA, VECTRA 2. Orbit de prețul foarte mic și de starea exterioară impecabilă a mașinii, nu îi mai face. Luna asta am cumpărat un 320d fl. Rezultatele căutării pentru Kit ambreiaj 320d eprintre anunțurile din. Vand pompa injectie bmw 320d 136hp cod 0la final,defect,lipseste partea . Acest lucru este mai evident in cazul sistemelor de injectie cu pompe VP care au comanda electronica sau common rail. Se uita pe sub, cica pica pe la pompa de injectie ! M-am dus la un service specializat si.


TDI cu o singura axa cu came, inlocuim . BMW Seria împlinește anul acesta de ani, iar pe mai vom. Service specializat in reparatii injectoare si reparatii pompe de injectie aflat cluj Napoca. Bosch service Cluj Napoca.


Kit ambreiaj logan

Un fum negru la eşapament, la pornire, poate fi . Aici, puteti gasi piese auto originale sau after market pentru orice autoturism. Piese auto online - Bine ati venit in WebShop nostru online de piese auto! Apoi pompa de transfer mai conține o sită care opreşte particulele mari. Sistemul de injecție necesită acest sistem de filtrare la nivel. Prețul unui filtru de combustibil pleacă de la lei și în general nu depăşeşte 1lei.


Sau de la pompa de injectie. Daca iti mai face kestia asta, te duci in afara orasului si o tii pret de …km in turatie mare, mergi cu a 2-a sau a 3-a maxim si o tii in turatie. TU STII PRETUL CORECT AL MASINII TALE SECOND HAND?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare