luni, 17 iulie 2017

Aditiv antiinghet motorina

Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, . XADO ANTIGEL PENTRU MOTORINA - ASIGURA IMBUNATATIREA PROPRIETATILOR MOTORINEI LA TEMPERATURI SCAZUTE. Aditiv Wynns antiinghet pentru motorina ;. Incetineste formarea cristalelor de parafina in rezervor;. Se poate folosi inclusiv pentru camioane sau motoare diesel . Solutie de dezghetare a combustibilului cu scop general. Potrivit atat pentru benzina, cat si pentru motorina.


Aditiv antiinghet motorina

Nu rata promoțiile zilei! Oferte pentru aditiv apa la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. ANTICONGELENT MOTORINA 1ml. Aditivi pentru curatat sisteme de alimentare.


Actiune eficienta prin dubla Formula Wynns. Salut, am 2cu motor 1. Acesta solutie, contra apei si ghetii din combustibil face parte din gama aditivilor de combustibili auto , fiind considerat un aditiv performant si competitiv pe piata . Ideal pentru toate autovehiculele cu motoare pe benzina. Elimina apa din combustibil, provenita din condens sau . Pastreaza “sanatatea” automobilului tau cu . Cred ca indiferent de ce motorina folosim, e bine sa avem un aditiv antiinghet , pe care sa-l punem in rezervor odata ce temperaturile scad sub minus grade.


Rate in magazin, aprobarea . Aditivul poate fi adăugat motorinei în orice moment deoarece amestecarea se face automat. O gama diversa de aditivi pentru intretinere auto, tratamente anticongelante diesel, aditiv pentru ulei de motor, tratament anti-inghet pentru motorina si benzina, . Stoc: sunati pentru confirmare. De atunci mi-am cumparat un bidon de aditiv special anti inghet , dar ma intereseaza sa alimentez si motorina aditivata, just in case. Descriere: Aditivul diesel PREVENT asigura utilizarea combustibililor de vara pe timpul . Casa si gradina Materiale constructii si. ADITIV MOTORINA CURATARE SI ANTIINGHET 375ML PROTEC.


Creste cifra cetanica cu 3- 4 . Este recomandat totusi sa folositi un aditiv anti-inghet turnat in rezervor. Afla detalii despre KADITIV BENZINA - ML si vezi parerile celorlalti. Completand acest formular se va genera automat un cont de utilizator. Dupa luni de folosit ulei 2T in amestec cu motorina , masina functioneaza fara. T, aditiv si aditiv anti inghet.


VERYLUBE ANTIGEL SUPERCONCENTRAT PENTRU MOTORINA. Asigura filtrabilitate buna la temperaturi scazute a motorinei si a pacurei (TLF). Efecte: Diminueaza aparitia . Intrebarea mea a pornit de la aditivul Dura lube pentru uleiul de motor pe care mai. PECO si o tratase-m cu un aditiv antiinghet.


Formula concentrata 50ml la 60l de motorina Imbunatateste pornirea la rece pe sezonul. Rosnol DPF Regeneration Aid - aditiv pentru regenerare filtru de particuleRosnol Winter Diesel - aditiv de motorină antiînghet. L de motorina cu un bidonas de aditivi anti-inghet si minute rabdare. Pompa de motorina , dar nu stiu cum sa o verific si unde este.


Arhive Produse universale Black Friday. Pentru posesorii de motoare pe motorina , explicatia e si mai simpla. Preventiv, puteti turna in rezervor un aditiv anti-inghet. Megasel nu este pentru antiinghet.


Voi ce ziceti, sa bag un aditiv sau sa astept sa se termine motorina din. Exista totusi un aditiv anti-inghet ce poate fi turnat in rezervor. In schimb, pentru motoarele Diesel, este recomandata motorina de iarna. Daca vrei ceva personalizat te duci si iti iei aditiv de care vrei si pui cat. La diesel cred ca va conta motorina cu aditivi antiinghet.


Sa revin cu ceva impresii de motorizare. Cum reduc consumurile la masini? Apa de sticla incorporata in ciment ofera rezistenta pe o perioada de sute de ani!


Cumpara la preturi avantajoase accesorii auto de pe epiesa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare