vineri, 25 august 2017

Teren spalatorie auto bucuresti

Este destinat pentru parc auto , spalatorie , statie itp sau orice alta activitate hala spatiu depozitare. Accepta si schimb cu auto sau apartament! Find the best offers for Properties.


Posta, BCR, teren ideal spalatorie auto , spatiu depozitare, parcare, deschidere pe laturi, . Bucuresti , feb, 14:50. Cifra de afaceri: 1EuroProfit: 1Euro 400. Vand spalatorie auto sect. Euro Spalatorii auto si Vulcanizari.


Ofer spre inchiriere spalatorie auto cu cafenea si vulcanizare. Oferte produse si servicii: inchiriere spalatorie auto. Producatori, distribuitori. Imobil compus din teren intravilan cu destinatia curticonstructii in suprafata de 8mp si constructie cu.


Se inchiriaza terenul si cladirea aferente, amenajate ca spalatorie auto. Spalatorie auto - asa mai vedeam prin bucuresti , ca platesti 80ron si. Terenul are dubla deschidere,.


Dispune de o suprafata de 2mp, dubla deschidere,. Sos de centura Magurele-Jilava, , imediat dupa padure, teren pana in LUK-OIL, liber,. Nu este pretabil spalatorie auto , terenul nu este la strada principala. Momentan functioneaza ca spalatorie auto dar . Autoturisme teren : ron.


Majoritatea romanilor ajung la o spalatorie auto o data pe saptamana, si pentru ca fac un calcul si vad ca au cheltuit 1de lei intr-o luna se . Inchiriere spatiu in zona Berceni, compus din teren in supraf. Afacere la cheie spalatorie auto cu rampe de spalare, dotate si utilate, teren. Oferim spre inchiriere loc parcare tir. B”, sector pentru construire spalatorie auto , pe un teren in suprafata. EHRLE si tehnologie fara atingere.


Asta e calea legala pentru autorizarea unei spalatorii. CF pentru teren , copie dupa autorizatia de functionare a firmei. Va oferim spre inchiriere un teren comercial, betonat, situat in . Suprafaţa de teren necesară amenajării este de cel puţin 5metri pătraţi.


BUCURESTI teren primarie tra fo b lo. R: Daca nu mai este in zona este bine venita . Baader aparţine unei persoane care a închiriat acest teren spălătoriei auto. Trebuie să fie racordat la apă, canal, curent trifazat și gaz. Theodor Pallady ACatelu super vizibil orice activitate.


Spalatoria auto va pune la dispozitie urmatoarele servicii: Curatat interior: – Aspirat. Eu frecventez doar acest tip de spalatorie si imi pare chiar ok. La o astfel de spalatorie auto sigur nu cumperi produsele la bidon de 25L. SPALAT EXTERIOR AUTO TEREN , 1LEI. Angajatul unei spălătorii auto din Pitești este căutat de poliție, după ce a spălat - nu o mașină, așa cum trebuia, ci putina, cu tot cu automobil.


Spălătorie Auto pentru mașini - 3mp. Rezultat de căutare pentru spatiu spalatorie auto bucuresti în România. Avem aproximativ 1de rezultate pentru spatiu spalatorie auto bucuresti cuvinte cheie. Inaltime maxima ( van-uri, autoutilitare, tot- teren , pick-up etc) 2. A cumpărat teren în marginea oraşului şi a construit un depozit de o mie de metri.


Ford pe cinci judeţe, a ridicat o reţea de spălătorii auto , . Bucharest , Romania - Rated 4. Parcuri Auto Spalatorii Comanda Piese Auto Online, Parcurile iti fac oferte. Tipuri auto Autovehicule de teren Cabrio Clasa compacta Suceava Vacations. Gheorghe Lungu, reporter, TVR MOLDOVA: „Aici, în strada cantonului, pe malul râului Bâc, sunt amplasate în jur de zece spălătorii auto , asta deşi activitatea lor . Acum ore - Reamintim că în Slobozia, valoarea unui mp de teren oscilează între și. Administrația slobozeană este acuzată de peste de ani că vinde terenuri publice la prețuri subevaluate.


Taguri: ITM Ialomița control spălătorie auto. Strachina, pe teren greu accesibil. Persoana fizica vand TEREN ITRAVILAN - Zimnicea Descriere Locatie: orasul Zimnicea, str.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare