miercuri, 17 ianuarie 2018

Chip tuning bucuresti

Creste performanta masinii tale prin TUNING electronic! Echipa noastra ofera o optimizare software a sistemului de injectie ce aduce imbunatatirea performantelor dinamice, a randamentului si a eficientei motorului. Cand se construieste un nou motor apar cerinte ce producatorul trebuie sa le urmeze. Chip Tuning - optimizarea soft-ului de management al sistemului de injectie. Servicii Auto - Transporturi Servicii Auto.


Chiptuning , dpf off, remapare, egr off, filtru particule, chip tuning.

CHIP TUNING – VW GOLF TDI 2. CR 1CP Putere CP: 1– 1CP Cuplu (Nm): 3– 4Nm. Dimsport va ofera modificari de chiptuning exclusiv testate, pentru masini complet originale sau cu modificari mecanice. Noi facem cercetare si dezvoltare pentru . Acorda autoturismului tau un chip tuning de calitate.


BPS Tuning ofera optimizari software profesionale pentru o dinamica mai buna si reducerea consumului. TCM turbo este o firma ambitioasa ce a reusit sa demonstreze ca se poate mai bine. Imbunatatirea performantelor motorului prin modificarea softului. Raspuns mult mai rapid al .

Cu dinamometrul se determina castigul de putere si cuplu motor generat de softul . Ce ne poate spune un inginer de motoare şi cutii de viteze de la Mecedes-Benz despre chip - tuning ? Este acesta inofensiv pentru maşină, sau . Si in Germania sunt firme renumite de chiptuning ,haideti sa trecem. Dezvolta performanta masinii tale cu ajutorul echipei exelixis chip tuning bucuresti. Configureaza-ti masina online.


Cea mai modernă metodă de optimizare este ataşarea un chiptuning extern ( tuningbox), care optimizează tot procesul de injecţie, fără modificarea softului . De dimineata tot caut pe net firme care fac chiptuning pt bmw e60. Oferte pentru chiptuning bucuresti la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără chiptuning bucuresti de la unul din magazinele noastre.


Maxx Performance ChipTuning - adresa, telefon, poze, pozitionare pe harta. CustomTuning — vanzari produse tuning , site tuning auto – oferim orice produs tuning. De cand si-a luat dyno aceste motorizari nu mai fac . Experience the power and sheer pleasure of driving! Bucuresti care inainte sa isi cumpere dyno facea 6-uri pe banda. Anunturi gratuite cu servicii auto, transporturi.


Cazul de fata: Ford Focus 1. Eu am gasit chipul Bluefin facut de o firma din Anglia.

L-am ales pe acesta pentru ca este . Aceasta operatiune presupune . La iunie am facut resoftarea in bucuresti , dupa ce am inlocuit la. Pretul difera in functie de automobil, tipul de calculator si de motor , va rugam sa ne solicitati o cotatie de pret exacta pentru modelul dumneavoastra prin telefon . Pentru ca suntem o echipa de profesionisti. Calitatea si performata sunt criteriile dupa care ne calauzim activitatea!


Eu sunt nou pe forum si nu prea stiu cum se procedeaza. Oricum ma intereseaza sa cipez un golf V 2. Alexandru Moruzzi Voievod 4A BUCURESTI , Loc. Nume firmă ‎: ‎PRO CAR CHIPTUNING SOLUTI. Anulare filtru particule ! Cele mai avansate remapari ECU dezvoltate pe dyno pentru a optimiza eficienta si puterea. Optimizare orientata pe reducerea . Chip tuning Discutii despre model - E Klasse.


Location: Romania Bucuresti. Cresterea puterii motorului fara interferente mecanice prin optimizarea soft-ului de management al sistemului de injectie electronica in vederea . Eu pot sa va ofer acelasi lucru, chip - tuning , dar facut in Germania. Ce diferenta este intre: remapare , cip tuning , box tuning ? Ce inseamna fiecare si ce diferente ? Si care afecteaza mai putin motorul ? Oferim servicii profesionale de spalatorie auto, cum ar fi spalat: interior, exterior, motor, polish si tapiterie. M-ar interesa un chiptuning pe Astra G Diesel Y20DTH, dar as vrea sa stiu de. Cate lucruri se pot spune despre chiptuning intr-un singur articol?


Piese si Tuning Auto - Magazin online.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare