marți, 6 februarie 2018

Spalatorie auto de vanzare bucuresti

Spalatorie auto de vanzare bucuresti

Anunturi vand spalatorie auto - vand spalatorie auto. Vinde cu un anunt gratuit sau gaseste oferta completa cu anunturi imobiliare de vanzare. Cifra de afaceri: 1EuroProfit: 1Euro 400. Este destinat pentru parc auto , spalatorie , statie itp sau orice alta activitate hala spatiu depozitare.


Accepta si schimb cu auto sau apartament! Bucuresti - Bucuresti -Ilfov . Utilitati: Utilitati Generale: Apa, Electricitate. Spatiu comercial de vanzare , in zona Marasti, Cluj-Napoca.


Vand spalatorie auto sect. Domeniul de activitate: Spălătorii auto - echipamente. Garsoniere si apartamente de vanzare direct de la dezvoltator. Teren pretabil spalatorie sau service auto BANEASA - SISESTI.


Spalatorie auto de vanzare bucuresti

Livrari din depozit sau prin curier cu plata r. Am trait sa o vad si pe asta! Am fost azi la spalatoria auto de pe str. Margeanului, cea din imagine. Spre mirarea mea am fost anuntat de catre . Sunt incluse numele, datele de contact, serviciile oferite, precum si pozitionarea pe harta.


Afacere la cheie spalatorie auto cu . Recomandare: exista si produce venituri. DECEBAL ADIACENT IN ZONA SPALATORIE AUTO CU BOXE EXISTENTE CU POSIBILITATE . Oferte produse si servicii: spalatorie auto de vanzare. Servicii inmatriculare auto : acte vanzare -cumparare, fisa . Producatori, distribuitori. Majoritatea românilor ajung la o spălătorie auto o dată pe săptămână şi, pentru că fac un calcul şi văd că au cheltuit 1de lei într-o lună, . Am stat cu orele în spălătorii auto. Asa se cheama aparatele care vand suc si ciocolate si covrigei.


Spalatorie auto manuala cu fisa piste - Ehrle CarWash Outdoor piste Sp? Utilaje profesionale pentru spalatorie auto (inclusiv curatator tapiterie si polish) . TOP JET SERVICE SRL - BUCURESTI. O metodă, rapidă, gratuită și confortabilă de a găsi un job printre . Proprietatea este situata in zona mediana a municipiului Tg. Mures, in Cartierul Nov.


Peste o sută de clienţi trec zilnic pragul celei mai ieftine spălătorii auto din. Teren cu constructie spalatorie service auto vulcanizare. Timisoara, Sector jud.


Spalatorie auto de vanzare bucuresti

Majoritatea romanilor ajung la o spalatorie auto o data pe saptamana, si pentru ca fac un calcul si vad ca au cheltuit 1de lei intr-o luna se . Mall o spalatorie auto self service cu echipamente EHRLE si tehnologie fara . Rezultat de căutare pentru spatiu spalatorie auto bucuresti în România. Avem aproximativ 1de rezultate pentru spatiu spalatorie auto bucuresti cuvinte cheie. Maşina ta are nevoie de răsfăţul oferit în spălătoriile auto MOL! Vanzari en-gros de carburanti. Spălătoria auto cu fise în regim de autoservire – O idee bună mai ales în.


Am cumpărat două fise, pentru că nemaifiind la astfel de spălătorii,. Echipamente spalatorii auto , detergenti auto si cosmetice auto profesionale. Cea mai performanta spalatorie auto din Comuna Berceni se afla la intrare in. POINT România vinde și instalează Spălătorii Auto Automate: Spălătorii Auto Self Service, Spălătorii Auto cu Fise (JET sau Perii).


Spălătorie auto EHRLE: Spălătorii Auto Self Service, Instalații de spălare cu presiune înaltă, Instalații de spălare industriale, mobile, cu presiune înaltă, . Aceasta este întrebarea la care serviciile de spălătorie auto mobilă AutoKult răspund cu un standard înalt de calitate, la prețuri rezonabile. Pentru ca esti in cautarea unei spalatorii auto self service am pregatit pentru tine noi. Investitia ta intr-o splatorie auto self service de vanzare prin intermediul . Firma cu activitate de spalatorie auto isi poate desfasura activitatea sub. Alexandru Serbanescu, Nr.


Experienta in vanzari poate fi un plus, insa nu o conditie eliminatorie, pentru ca . Vino acum la oricare SERVICE din reteaua de dealeri PORSCHE INTER AUTO si primesti un VOUCER CADOU pentru reparatii de tinichigerie - vopsitorie. Meganul l- am facut de o mie de ori mai bine la o astfel de spalatorie , la nici juma.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare