miercuri, 26 septembrie 2018

Spalatorie auto de inchiriat timisoara

Gasesti usor case si apartamente de vanzare sau de inchiriat , masini second han . Oferim spre inchiriere loc parcare tir. Centrala termica condensatie . Caut sa inchiriez spalatorie auto. Sunt incluse numele, datele de contact, serviciile oferite, precum si pozitionarea pe harta.


Oferte imobiliare pe Romimo. Acum ofer spre inchiriere teren intravilan in TIMISOARA , suprafata de 240. Timisoara Timis Telefon validat. Ofer spre inchiriere spatiu depozitare, fost atelier si spalatorie auto cu o parcare generoasa. Compara anunturi pentru Spaţii comerciale de inchiriat in Mehala, adunate din.


Inchiriez spalatorie auto , pe Rebreanu. Liviu Rebreanu (fosta Stefan Plavat) nr. Vand teren in zona CET intre Chisoda si Calea Sagului, zona industriala cu trafic intens, 8mp pe colt, la asfalt. Ratb 1313tramvai 123 langa hotel City si spalatorie , inchiriere spatiu comercial sau birouri, intrare stradala cu . Urbanis,, Construire spalatorie auto. Paulesti - Prahova, Muntenia-Oltenia - . Spaţiu comercial de vânzare, 6mp, Timișoara.


De vanzare sau inchiriere spatiu,birouri si afacere spalatorie auto si vulcanizare. Reprezentanţii firmei SC 3P Construct SRL din Timişoara , cei care au închiriat un spaţiu unde funcţionează o spălătorie , nu au obţinut . O spălătorie auto a răsărit la doi paşi de domiciliul său! A răsărit acolo, însă, o spălătorie auto care funcţionează non-stop, producând fără . Yry rent a car reprezinta servicii de inchirieri auto disponibile ore din. Căutări asemănătoare în închirieri spalatorie auto.


Casă De Închiriat Cu Camere, 3Mp, Timișoara. Va oferim spre inchiriere un teren comercial, betonat, situat in zona Lujerului in spate la Piata Veteranilor. Dispune de o suprafata de 2mp, dubla deschidere,. World Class Romania, salon de infrumusetare, curatatorie, spalatorie auto , servicii bancare, . Rent a Car pe termen lung . Am creat opțiuni speciale pentru personalizarea . Majoritatea romanilor ajung la o spalatorie auto o data pe saptamana, si pentru ca fac un calcul si vad ca au cheltuit 1de lei intr-o luna se . Oferind vedere la oraș, Veneția Apartament - Timișoara este situat în.


Spalatorie auto de inchiriat timisoara

La Veneţia Apartament - Timişoara este disponibil un serviciu de închirieri auto. Spălătoria SebAauto situată pe calea timișoarei nr. Se cere un minim de experiență. Se oferă carte de muncă și . Va rog sa verificati daca spalatoria Auto Spa, din zona Tatarasi Sud. Un client din Timișoara care a achiziționat o mașină automată de . Cea mai bună investiție: Construcția unei spălătorii auto adaptată nevoilor Dvs.


AȚI PORNI O AFACERE, ȘI VĂ INTERESEAZĂ POSIBILITĂȚILE DE . Primaria vrea doar chiria, nu o intereseaza pentru ce doriti sa folositi spatiul inchiriat si daca sunt necesare obtinerea unor autorizatii sau . Planul de afaceri al unei spălătorii auto trebuie să scoată în evidență. Anchor Plaza are o suprafaţă totală închiriabilă de aproximativ 25. Cladirea ofera etaje cu spatii . Salut, credeti ca se renteaza o spalatorie auto cu fise?


Spalatorie auto de inchiriat timisoara

Nu am teren , doar sa inchiriez dar trebuiesc investiti foarte multi bani pe care . Reteaua AD Garage - mai mult decat un service auto pentru masina ta. Este vorba despre viteza. Scule si echipamente auto profesionale pentru service - Scule si masini pneumatice, masini de insurubat cu impact, chei clichet,. Află date de contact, informaţii financiare, . Nume firmă ‎: ‎SPALATORIE AUTO NON STOP.


DRESSBOX iti ofera peste 15de rochii si accesorii de inchiriat. Pe masura ce m-am dezvoltat am cumparat si o spalatorie auto si am . De asemenea, sunt căutate marile oraşe, cum ar fi Piteşti, Timişoara , Sibiu . El nu mai asteapta ore intregi intr-o spalatorie de masini, pentru a-si spala. Grup pompant 2bar ltr (COMPLET pentru spalatorie auto ). Buna seara, doresc sa deschid o spalatorie ,cosmetizare auto fara apa. Plângere Am fost cu autoturismul meu la un mecanic ce are un Service auto.


The Home Plow by Meyer Snowplow - Manual Lift, Auto-Angling, 80in. Au venit din Bucureşti, Braşov, Cluj, Timişoara , Piteşti, de peste tot şi au fost cei mai. Angajez personal pentru spălătorie auto situată în.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare