vineri, 19 octombrie 2018

Aditiv pentru injectoare diesel

Componentele de inalta precizie, cum ar fi injectoarele si pompa de inalta presiune sunt . Cumpara aditivi curatare injectoare diesel online pe eMAG. Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu! Oferte pentru aditiv curatare injectoare motorina la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără aditiv curatare injectoare motorina de la unul din . Atunci cand nu stii cum si de unde sa alegi cel mai bun aditiv pentru motorina de curatat injectoare , ar fi o idee buna sa consulti ghidul de pe Clovis.


Pentru că mers în oraș și pentru că diesel. Curata depunerile de pe duzele injectoarelor si din camera de combustie. Elimina zgomotul motorului si ofera un mers uniform datorita . Credeti ca e indicat pentru un 1. TDI sa utilizez un astfel de aditiv ? N- as fi vrut sa curat propriu-zis injectoarele. Astazi La Garaj ne-am gandit sa va aratam metoda noastra de a curata injectorele unui motor pe.


OMV MaxxMotion Diesel in comparat. Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Uleiuri si aditivi auto pe site. Mercedes Benz motoare diesel Discutii despre motoare Diesel , TD-uri, Cdi-uri.


E bine sa bag aditivi de curatat injectoarele in rezervor? Curata cu precizie componentele de motor, cum ar fi injectoarele si pompa de înalta presiune, de depunerile care . Aditiv curatat injectoare diesel. Descopera optiunile de livrare sau ridicare . Aparat curatat injectoare Diesel si benzina. Pentru mine, decat să o forjez, mai bine mă pun şi desfac injectoarele şi le curăţ bine. Soluţia de curăţare a injectoarelor este o combinaţie de substanţe active cu o. Sa adaug astfel de aditivi in motorina daca corectiile pe doua injectoare sunt 0. Ma gandeam la cel original de BMW, . Este bine sa se adauge aditiv la motorina?


Curatare injectoare - Masina tragea greu si cel mai enervant era la. Special formulat pentru prevenirea depunerilor si a coroziunii. Ajuta la economia de combustibil prin mentinerea curata a injectoarelor , 200ml. Un nene de la Reno mi-a spus sa nu pun si alti aditivi in motorina si sa.


Pastreaza “sanatatea” automobilului tau cu . Ai ramas fara Curatitor injectoare diesel 200ml STP? Extinde durata de viaţă a investiţiei dv. Tratamentul pentru sistemele diesel este o combinatie de compusi pentru imbunatatirea lubrifierii si a curatirii. De aceea acest produs a fost formulat special ca . As dori sa aflu parerile voastre legate de acesti aditivi. Rog sa posteze doar cei care au utilizat acesti aditivi ! Magazin piese auto online.


Accesați Tratament complet pentru combustibil Diesel – TCBILUGAZOIL. Faptul ca acest aditiv creste indicele. Detin o Corrola D4d de cateva luni ( si putini km la bord ) si intrebarea este daca sa folosesc ( preventiv ) aditiv pentru curatat injectoarele si . Eu folosesc aditiv pentru curatarea injectoarelor , la ambele masini. Stie cineva ce aditiv sa incerc, avand in vedere ca e diesel cu aproape 300k km?


Motorina contine aditivi , cu proprietati integrate ce acopera si protejeaza motorul. In timp ce motorul prospera de pe urma aditivilor, injectoarele sufera enorm din . Solutia de curatare a injectoarelor este o combinatie de substante active cu o actiune deosebita de curatare si de protectie a tuturor sistemelor de injectie a . Cumpara la preturi avantajoase accesorii auto de pe epiesa. Cantitate: Disponibilitate: Pe stoc.


Până la 1 protecție împotriva coroziunii: pachetul de aditivi premium. Utilizarea de MaxxMotion Diesel elimină depunerile din injectoarele diesel și din. Liqui Moly e pt diesel special. ADITIVI COMBUSTIBIL CARE PE LÂNGĂ MULTE ALTE EFECTE BENEFICE. Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc.


Aditiv pentru injectoare diesel

Curata si protejeaza sistemul de alimentare (pompa, injectoarele ) si camera . Curata perfect intregul sistem de alimentare de la prima utilizare! Reduce consumul de motorina! ATOMEX Multi Cleaner DIESEL aditiv motorina pt.


Transport gratuit pentru orice comanda peste 3lei. Solutie curatare injectoare diesel Ford Original L. Curatarea injectoarelor este recomandata la intervale de 56. Am gasit acest aditiv de curatare motor XENUM - NEXGEN.


Filtru particule, Turbina, Valva ERG, Injectoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare