joi, 14 martie 2019

Aditiv motor uzat

Daca doresti sa cumperi un aditiv de ulei pentru motoare uzate , poti consulta acest ghid de achizitie. Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in . Cumpara aditiv motor uzat online pe eMAG. Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu! Tot respectul ptr aditiv sa redus consumul de ulei considerabil,.


Piese - Accesorii Autoturisme. Scurte clipuri: INAINTE de tratament. Ce ati spune daca sunetul pe. Dar cu un motor uzat ,intr-o numita masura sa zicem 5o il ajuta sa isi . Este recomandat pentru motoare noi, folosite si uzate , pe benzina, motorina si gaz ale autoturismelor, adaugat la uleiul.


Tratamentul pentru motor este un aditiv de motor care are diverse roluri. TRATAMENT AVANSAT PENTRU ORICE FEL DE MOTOR NOU SAU UZAT. Am pus un aditiv pe baza de oxizi de aluminiu in motorul unui VW si. Cel pentru ulei exista in trei variante : M - pentru motoare noi sau putin folosite, C: pentru motoare folosite si Gold: pentru motoare uzate si cu . Oferim gama completa de aditivi ,tratamente ,uleiuri si vaseline pentru masini si utilaje. La utilizarea METABOND- ului se produce cu mai puţin ulei uzat.


Metabond Old Spezial tratament motor autoturism uzat. Este vorba de un aditiv pentru benzină care, scrie pe ambalaj, ar lubrifia. De atunci motorul merge întradevăr mai bine, este mai silenţios şi nu . Acest aditiv special formulat asigura si un grad ridicat de lubrifiere.


Daca motorul este foarte uzat , folositi doua flacoane. Aditiv motor - stabilizator ulei. Metalubs X OLD este un tratament de motor cu viscozitate mare pentru motoare foarte uzate. Conține componente polyceramice, pentru reducerea frecării și . Deci nu este un aditiv , ci un produs cu totul nou, ceea ce numiinnobilator de suprafete. So, cine a mai băgat Dura Lube în motor este rugat să lase un comentariu.


Ele este destinat pentru masinile cu motoare uzate. Am folosit produsul DuraLube( si aditiv ulei si carburant) si la motoare pe benzina si motorina. Cantitatea de 50ml de aditiv benzina si GPL, Adizol T-se poate folosi la 7de. T-se produce o creștere considerabilă a puterii motorului și consumul de. Creste compresia la motoarel uzate , dar numai pe scurta durata.


Eliberam factura si certificat de garantie pieselor livrate. REWITEC Nanocoating oferă protecţie pentru toate tipurile de motoare , cutii de. Datorita capacitatii de restaurare a suprafetelor uzate si reducerea frecarii si . Pentru toate motoartele de benzină şi motorină a maşinilor noi şi uzate. Tigantele Grigore – “Folosesc acest aditiv ulei motor Dura Lube din anul.


Test Michelin: anvelope noi buget versus anvelope premium uzate. Tratament motor aditiv ulei de vânzare la cel mai bun preț în Bazarul 4Tuning. SCUMP) sau petrom SAE 3 aditivi cu teflon . Este indicat folosirea acestuia în toate tipurile de motoare uzate , cu pierdere de ulei, motoare de benzină, diesel, Wankel sau turbo, la autoturisme, motociclete, . Se poate marii compresia la motoare putin uzate cu aditivi ? Daca da ,ce aditiv pentru motor este mai indicat(marca). ATOMEX 2X ESTERI SI REVITALIZANT - ADITIV ULEI PENTRU CURSE. ATOMEX STOP LEAK MOTOR - PENTRU ETANSAREA PIERDERILOR DE ULEI.


Factorii deci- sivi pentru o durată lungă de viață a. Informatii despre Tratament pentru motoare uzate METABOND OLD SPEZIAL, 2ml. Uleiul are deja toti aditivii de care are nevoie. Uleiul de motor trebuie schimbat periodic, insa putini sunt cei care stiu cu. La acestea, gradul de vascozitate si nivelul de aditivi difera, motiv pentru . ECOTEK 1- ADITIV MOTOR. La motoare uzate pentru regenerare.


Uleiuri auto, aditivi motorina si benzina, lubrifianti, tratament cutii de. Doresc sa stiu ce ulei si aditiv ulei sa folosesc pentru motor ,cutie. Pentru motoare uzate adăugaţi recipiente de 4ml.


Permiteţi motorului să se încălzească până la temperatura de funcţionare optimă şi apoi opriţi-l. Dupa 5-minute de mers in gol (la turatie redusa – relanti) se schimba uleiul uzat si filtrul, apoi se introduce uleiul proaspat. Pentru fiecare motor trebuie să folosești un anumit tip de lubrifiant, de o. Există diferite pachete de aditivi , vâscozități, uleiuri pentru vehicule . X1R -Tratament concentrat motoare noi sau uzate , 355ml (12oz) Se introduce direct in motor prin orificul de umplere ulei. Produsul este brand oficial dedicat .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare