miercuri, 15 mai 2019

Carcase chei auto

Testare computerizata, identificare si stergere erori - motoare diesel si. Diagnoza si verificarea parametrilor in timp real. Aia e injectie mecanica Bosch K-Jetronic, din pacate.


Prin urmare nu poti sa o pui la diagnoza. Tipul asta de motor e destul de fiabil, din cate .

OBD sau diagnoza la bord reprezită capacitatea unui automobil de a-și diagnostica diverse. Nu trebuie neaparat sa faci diagnoza , softul iti permite prin aplicatia de pe mobil sa vezi grafice in timp real cu performantele motorului in timpul . Totul este perfect,mai putin becul pentru “verficarea motorului ”,care sta. OBD II (ON BOARD DIAGNOSTICS II – diagnoza in masina). Chiar şi cele mai uşoare lucrări de reparaţii şi întreţinere necesită o diagnoză a dispozitivelor de comandă.


Seria KTS de la Bosch oferă posibilităţi optime. Apelez la voi intrucat am ceva probleme cu Astra mea 1. Masina nu mai imi trage cum trebuie, am ceva erori si am vrut sa ii fac .

Ce puteti face cu interfata ELM327: 1. Citi sau sterge erorile din calculatorul masinii 2. Service Auto Skoda CHECKSTAR - MAGNETI MARELLI - Timas Bld. Oferte pentru interfata diagnoza auto motor airbag la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără interfata diagnoza auto motor airbag de la unul din . Ma intereseaza sa-mi pot face diagnoza singur la dci-ul meu. Va rog daca puteti sa imi recomandati pentru Iasi (sau vecinatati) unde as putea sa fac o diagnoza la motor. Indiferent de martorul luminos din bordul autovehicolului, o diagnoză profesională la service-ul Motor Hobby te scăpa de probleme.


Vă putem ajuta cu totul, de la schimbarea uleiului la schimbarea motorului. ABS, AIRBAG, climatronic, servodirectie, . Pe scurt, software la nivel de reprezentanta! Solutia AUTOLOGIC ofera acoperirea integrala a tutror sistemelor vehiculului si functii unice care permit codarea si . M-am apucat de facut diagnoza masinii mele. Ca sa intelegi despre ce vorbesc, am o Alfa Romeo 14 2. Reparatii calculatoare auto (calc. motor , lumini, cutie viteze etc.) Specialiștii.


Dispunem de cele mai performante programe de diagnoza din zona. Masina de azi, un Mini Cooper S cu aproximativ 79.

Defectiunile inregistrate in calculatorul motor ECU. DIAGNOZA PARAMETRII FUNCTIONALI CU TESTER. Anunt de participare (utilitati) nr. Vehicul motor pentru revizia si diagnoza caii SRCF Brasov.


PSBS Motors efectueaza toate tipurile de testari ale sistemelor si echipamentelor. Efectuez diagnoza auto la domiciliul clientului atat pt masini cat si pt camioane. Book your appointment now and get $discount. Autodiagnoze se ocupa cu vanzarea de testere diagnoza auto, interfata.


CarSoft Toyota,Lexus,Isuzu,Scion i9- Cititor Coduri auto Motor ,Abs,Airbag,Srs. Resetare Interval Service (Inspectia periodica)Testare, identificare si stergere erori din calculatoarele masinii: Ecu Motor , Injectie, Transmisie, ABS . Te putem ajuta de la schimbatul unei piulițe până la înlocuirea motorului. Reîncărcare clima, reparații, diagnoză. Magazin online de echipamente de diagnoza auto, resurse diagnosticare si reparatii auto.


Citire erori , stergere erori, stergere martor check engine - Programare interval service , resetare interval service - Curatare prin regenerare filtru de particule . Atunci hai sa o punem pe tester! Tehnologia de varf si tehnicienii Nord Garage sunt tot ce. Am incercat la mai multi mecanici, dar nimic. Colina Motors realizeaza o pre-verificare gratuita, inaintea efectuarii inspectiei tehnice periodice, pentru a. Tester diagnoza auto echipamente service auto.


Din acest motiv, reparatiile si operatiunile de intretinere profesioniste necesita sisteme corespunzatoare de diagnoza. Dacă apare un martor de eroare în bord sau simți că motorul se . Oferim servicii de diagnoza auto computerizata, identificarea, interpretarea si stergerea. In cazul in care exista o problema la motor sau orice alta problema, . Am investit in instrumente si software de diagnoza special concepute pentru softul masinii tale. Diagnoză mecanică prin operațiuni specifice fiecărui bloc: motor , direcție, . Stetoscop mechanic Acest stetoscop ajuta la identificarea zgomotelor in ansamblu de automobile,moto,atv,inclusiv motor , transmisie , punte spate , transfer de . Dispozitiv de diagnoza pentru vehicule comerciale.


Testere profesionale de diagnoza pentru camioane si utilaje. Suporta numai limba engleza Detalii:- compatibil cu aplicatii de diagnoza motor , transmisii, A.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare