marți, 4 august 2020

Vopsea auto mat pret

Consilierul municipal crede că ambele partide au blocat cu intenţie soluţionarea problemei de la CET. Senatorul PSD , Claudiu Manda, care este și șeful comisiei de control al activității SRI a declarat că a venit azi (luni) la sediul DNA pentru a se asigura că Liviu . El a declarat la Severin, că partidul are o misiune delicată, aceea de a convinge oamenii că Ponta nu mai e la PSD. NTR-UN ORAȘ PLIN DE PROBLEME , PSD -iștii FAC GREVE! Bine, poate am folosit „greve” doar pentru.


Vopsea auto mat pret

PSD are probleme majore şi tot mai evidente în a-şi asigura majoritatea la proiectele votate în CJ, atunci când Opoziţia are altă părere şi când . Acum ore - PSD reacționează, vineri, față de precizările consilierului prezidențial pe probleme economice Cosmin Marinescu, acuzându-l pe șeful . Noi probleme pentru PSD , un deputat din partid pune condiţii pentrua a vota bugetul. Social-democratul Silviu Macove pune . Ecaterina Andronescu, “șocată” de problemele din educație provocate tocmai de PSD : Părinții presează extraordinar pe școlile bune. Cei din teritoriu se tem însă că nu va exista o prezență mare, pentru că în . De ce, cum spuneam, PSD nu face uitată problema. Cu atât mai mult cu cât partidul cade tot mai puternic in sondaje şi majoritatea românilor . Europarlamentarii PSD au votat ”împotriva” înghețării fondurilor în statele cu probleme. Data publicarii: Joi 17 . Președintele executiv al PSD , Niculae Bădălău, a declarat marți că nu a auzit că i-ar fi cerut cineva demisia premierului Sorin Grindeanu luni seară, . Fostul premier Victor Ponta, în prezent lider Pro România, a susținut duminică într-o conferință de presă că “cea mai mare problemă a PSD.


Eu cred că cea mai mare problemă a PSD este faptul că a adus la guvernare proşti şi analfabeţi. Președintele Pro România, fostul premier Victor Ponta, spune că cea mai mare problemă a PSD este că a adus la guvernare proşti şi . PSD a evitat să deschidă subiectul demisiilor din PSD și problema majorității parlamentare. Există tensiuni în ceea ce . Eu sunt constient de problemele pe care si noi le avem in parti dar nu sunt problemele PSD , sunt problemele mediului politic romanesc. Fostul preşedinte al PSD Victor Ponta susţine că “cea mai mare problemă a PSD este faptul că a adus la guvernare proşti şi analfabeţi” şi . Victor Ponta a spus într-o conferinţă de presă că “cea mai mare problemă a PSD este faptul că a adus la guvernare proşti şi analfabeţi”, prilej . Guvernul PSD vrea să creeze prin ordonanțe de urgență un statut special pentru cei care au probleme în justiție. Răspunsul: ”Are probleme foarte grave”.


Vopsea auto mat pret

Iohannis spune că PSD are o ”filosofie toxică”. Probleme pentru PSD în Parlament: Taxa pe activele băncilor, nesusținută de UDMR. Liderul Hunor vrea respingerea OUG 1și amânarea . Fostul ofițer SRI Daniel Dragomir a anunțat ieri legalizarea de către tribunal a noii sale formațiuni, Partidul Alianța Națională (PAN), . Coaliția, probleme cu majoritatea la Codul penal.


PSD și ALDE sunt la limită cu majoritatea în Camera Deputaților. Gabriela Firea, Paul Stănescu și Adrian Țuțuianu sunt pe cale . BUCUREȘTI, nov - Sputnik, Evan Răutu. Acum puțin timp, în Biroul Permanent Național al PSD s-a votat o soluție pentru înlocuirea celor . Ionel Arsene, preşedintele Consiliului Judeţean Neamţ a fost surprins în aeroportul din Dubai, la întoarcerea dintr-o vacanţă exotică. Criza apei din Bacău a nemulțumit populația, iar partidele de opoziție au cerut demisia primarului Cosmin Necula ( PSD ). Acum zile - PSD nu își reglează problemele cu un ministru cu mâna opoziției.


Nu putea vota niciun PSD -ist un asemenea document, care e plin de . PSD -istul Daniel Băluță, primarul sectorului are, probabil, probleme cu memoria: al -lea contract pentru servicii de publicitate media . Codrin Ştefănescu spune că PSD va numi miniştri cu probleme penale pentru că poate să o facă. Declaraţia aceasta încărcată cu tupeu şi . Am suficiente probleme de rezolvat ca preşedinte al Consiliului. Silviu Hurduzeu, vicepreşedinte PSD Caraş-Severin, . Astăzi se votează noul Guvern PSD -ALDE. Invitaţi Radu Delicote – analist politică internă în studio şi, prin telefon, . Eu subliniez că Victor Ponta nu este doar prim-ministru, este și președintele PSD și este răspunzător de toate problemele ivite în acest partid. Liviu Dragnea are probleme de sănătate.


Criza din PSD este, pentru deputatul USR Dan Barna, o luptă între două. Problema este una sistemică ce ține de modalitatea în care PSD. Punctajul Gabrielei ATINGE PROBLEMELE şi atmosfera DIN PARTID. Senatorul Adrian Ţuţuianu, a declarat, miercuri, la scurt timp după excluderea sa din PSD , că nu se dezice de ceea ce a făcut şi a spus în . Vicepreşedintele Pro România, deputatul de Suceava Cătălin Nechifor, a apreciat, miercuri, că PSD face acum o guvernare la container care . PSD Cristian Matei pentru că aceasta își dovedește eficiența și pentru că problemele sesizate . Cică sunt probleme și cu Dăncilă!


Dragnea a fost informat că sunt probleme însă nimeni nu-i poate spune concret despre . Gabriel Zetea sau primarii PSD din Maramureş au protestat pentru că . Arată faptul că PSD se preocupă doar de oamenii lor cu probleme.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare