marți, 11 aprilie 2017

Cablu obd

Cablu adaptor OBD- pini pentru Mercedes Sprinter si VW LT. Cumpara cablu obd online pe eMAG. Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu!


Cabluri adaptoare OBD II AutoCom, Delphi, . Interfata de diagnoza auto folosita in principal pentru . Nu ai găsit cablu obd usb? Tutorial adaptor OBD- ELM32 impreuna cu aplicatia Torque pe android. Diagnostic auto pe telefon.


Cablu Adaptor OBD Autocom cu LED pentru interfetele de diagnoza AUTOCOM. Puteti alege din oferta noastra de cabluri si adaptoare pentru testere de diagnoza. Caracteristici: Înaltă calitate USB cablu de interfata OBD II Construit în chipset-ul FTDI FT232RL. Salutare, Stie cineva daca se poate citi kilometrajul unei masini prin interfata OBD 2? Se pot citi o gramada de senzori . Am achizitionat de curand o interfata OBD problema este ca nu stiu ce program software pentru laptop este potrivit pentru masinutele noastre Daewoo Matiz, . Soft si cablu OBD- Salut!


Vreau sa imi cumpar un cablu obd si un soft, doar ca nu prea stiu ce sa aleg, wifi, bluetooth sau cablu. In viitorul apropiat as vrea sa iau un cablu ( OBD II - USB) pt. Am vazut tot felul de testere, cabluri dar nu stiu ce sa aleg pt. Descrierea și decodificarea sistemului de diagnoză OBD și a codurilor de eroare, utilizate la automobile. Stiti careva de unde mi-as putea procura un cablu OBD ? Cred ca imi trebuie OBD 2. Cam cat ar costa asa ceva?


Constanta Constanta Telefon validat. Acest produs nu se afla in . Informații despre stoc: Se poate comanda. Verifica disponibilitate. Accesorii aparate diagnoza. Am cumparat un Golf 1. MASINA MEA: Cablu diagnoza Iveco cu Autocom.


Cablu obd

Descoperă idei despre Audio. Yason Electronics oferă aici un cablu obd. Fiind unul dintre cei mai importanti producatori de cabluri obd y, fabrica noastra accepta si comenzi personalizate. Va putem oferi atat varianta cu cablu cat si varianta cu transmisie bluetooth. Echipamente monitorizare GPS, trackere GPS, localizator GPS, sonde litrometrice.


Poti plati in rate fara dobanda. Este usor de utilizat si alegerea potrivita pentru rezolvarea . Cumpărături Ieftine OBD online? Ideal pentru diagnoza sau pentru util. Stoc: sunati pentru confirmare. Mufa e OBD-II din cate stiu eu.


Cablu OBD KTS (varianta fara multiplexor). Cele mai ieftinecablu obd. Cablu - OBD - Aparat diagnosticare propriu ATE pentru SUZUKI VITARA (ET TA) 1. Cablu tata OBD - USB cu interior gol si pini - necesar pentru constuirea propriei interfete de diagnoza. Tuning Kit Dealer – STARTER ( OBD ). Deși interfața OBD -II în sine nu poate și nu va afecta vehiculul, software-ul care controlează adaptorul ar putea fi utilizat pentru a modifica parametri critici în.


Vrei sa depistezi si sa stergi erorile de pe masina ta? Pachetul contine interfata OBD II, cablu USB, manual de instructiuni si borseta pentru . OBD Scan Tech Din cate am aflat de la Radu si Jeff, cablul acesta merge sigur la Evo. Product was successfully added to your shopping cart. La mine numerotarea este in partea de jos! Unde trebuie pusa puntea!


Cablu obd

Vine cu alimentator, cablu de alimentare si USB, cabluri de masurare, sonda de. FGIntercom cu intrare prin cablu la Gearbest Store cu livrare gratuită. Ca fizic, nu se strica nimic in cablu cand scapa pe net si isi fura update-ul.


VAG COM 9VCDS 9OBD II Hex can diagnostic cable For Sale Hab große . Todays best price to buy refurbished Ross-Tech OBD II diagnostics tool. USB pentru profesioniÅŸti (VIN nelimitat) ÅŸi pentru .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare