vineri, 28 aprilie 2017

Sampon auto ceara

Sampon auto ceara

Platesti numai dupa deschiderea coletului. Cumpara sampon auto cu ceara online pe eMAG. Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu!


Cumpără sampon auto cu ceara de la unul din magazinele noastre. Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Intretinere exterior pe site. Ca sampoane auto (oricare e bun), dar eu folosesc de la Nigrin sau Sonax, cica made in germany, sampon cu ceara. Pornind de la simple, terminând cu șampoane cu ceara.


In cazul in care sesizati o diferenta intre . Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. Descopera optiunile de livrare sau ridicare din magazinul . Piese - Accesorii Autoturisme. Detailing Center, primul centru de cosmetica auto din Cluj-Napoca ofera servicii de spalare auto.


Detergenti auto exterior. Formula concentrata curata si da luciu vopselei masinii. Compatibil pentru toate. Cele mai bune sampoane auto din gama profesionala au inclusa si ceara activa, astfel incat la sfarsitul spalari si stergerii, masina ta ramane protejata de un . Pentru spalarea rapida manuala a masinii voastre.


Mizeria este dizolvata iar ceara din . Pelicula de apă se adună şi se . Reface luciul natural al lacului și lasă un strat de protecție pe caroserie datorită conținutului de ceară , ce împiedică depunerea prafului. Pret: adauga produsul in cos si solicita oferta x 1. Descoperiti sampon auto la preturi reduse (produse). Informatii produs: Pagina de catalog (PDF) Nu tine numai . Cea mai populara formula combinata de sampon si ceara din lume. Actioneaza rapi curata in profunzime.


Sampon auto ceara

Confera stralucire dintr-un singur pas. Express Plus este un sampon cu ceara foarte concentrat, care elimina cu succes petele de gudron si insectele. Datorita continutului de ceara de Carnauba . Samponul auto TTS cu ceara are o formula tripla de actiune care curata fara efort si ofera o strulucire si protectie vopselei printr-o singur aplicare.


Ce sa avem In vedere cand alegem un sampon auto ! SAMPON AUTO CU CEARA DYNAMAX 1L. IPERCOMP - Imagine lipsa. Beneficiaza de Garantie si Livrare rapida.


Produsul este in forma concentrata in proportie de 1:200. Spalati caroseria cu un burete sau cu o . Vezi toate produsele din categoria Solutii . In fine, eu ti-as recomanda sampon auto de la Turtle wax. Ideea este ca inainte sa dai cu peria . Sunt de acord cu prelucrarea datelor personale conform Politicii de Confidentialitate a magazinului. M Solutie de indepartat zgarieturile . Agitati samponul inainte de utilizare. Termen de livrare: 2h-48h.


Elimina cu usurinta orice tip de murdarie, fara a deteriora stratul de lac. Utilizare: Adaugati ml sampon la litri de apa. Am luat o manusa sonus si acum imi trebuie un sampon. Dupã spãlarea preliminarã samponati masina folosind un burete. Apoi clãtiti cu apã curatã.


Este o formulă specială de șampon cu ceară creată pentru întreținerea exteriorului autoturismului. Un sampon compatibil cu ceara , deosebit de activ, pentru curatarea prin periere cu statii automate de spalare. O combinatie speciala de ingrediente active.


Gama Consumer - Ingrijire vopsea auto - Sampoane auto. CLASS CAR WASH- ŞAMPON ŞI PRODUS PENTRU INTREŢINERE si ceara Gold Class Liquid Car . Curata si lustruieste în acelasi timp, ofera protectie de durata, restaureaza culoarea originala a autoturismului. Perie spalat auto Perind model Golf.


Sampon auto ceara

Vopseaua de pe masina se va incinge daca sta la soare, iar aplicarea de ceara sau de sampon auto va fi mult mai dificila, deoarece toate . Ceara auto Prevent 3ml.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare