vineri, 23 iunie 2017

Antifon cauciucat

Cumpara spray antifon cauciucat auto online pe eMAG. Platesti numai dupa deschiderea coletului. Cantitate (ml) ‎: ‎5Utilizare ‎: ‎Exterior vehicul Tip produs ‎: ‎Spray-uri Cauti antifon cauciucat ? Cumpără antifon cauciucat de la unul din magazinele noastre.


Motorase far set ford mondeo si vopsea antifonica cauciucata. Piese - Accesorii Autoturisme. Vopsea insonorizanta cauciucata (antifon) NEGRU Breckner Germany - BIT2-.


Se apropie timpul să-mi antifonez mașina și am citit pe forum că ar fi bun antifonul cauciucat. Vreau să îl aplic pe partea de sub mașină. Are un efect excelent de prevenire a ruginii, antifonare, impermeabil la apa, precum si o rezistenta deosebita la lovituri de . Pret: adauga produsul in cos si solicita oferta x 1. Spray insonorizant- antifon cauciucat. RUBBER PROTECTION, RETECH - Protectie cauciucata. Protecție structurată cauciucată la spray pentru refacerea stratului de antifon.


ANTIFON CAUCIUCAT DIVOS 3. Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. Antifon Forch pentru pistol, negru, cauciucat. Atunci ar trebui să luați în considerare produse antifon auto, precum antifonul cauciucat și sprayul antifon, care se pot utiliza de către orice posesor auto. MATERIAL PE BAZA DE CAUCIUC SI SOLVENTI CE SE POATE VOPSI.


SE FOLOSESTE PT REPARAREA SI REFACEREA STRUCTURII ORIGINALE, DAR SI . Preparam produse pentru protectia si izolarea fonica a masinii tale: antifon cauciucat , vopsea antifonica. Calitatea produsului nostru garanteaza izolarea . Gama produselor Wurth indeplinesc cele mai inalte standarde de calitate datorita calitatii germane. Producator: Foerch Germania Disponibil in culorile gri si negru. Mi-am facut de lucru zilele astea pe sub masina, si tot uitandu-ma eu pe acolo, am observat pe o bara de fier o particica de vopsea care . Descriere: Agent pe bază de bitum și cauciuc. Protejează șasiul mașinii împotriva factorilor mecanici cum ar fi . Stoc: sunati pentru confirmare.


Antifon cauciucat

Eu am cumparat teroson (daca despre asta este vorba) de la Sellgros si cum in lanturile astea de magazine au cam aceleasi produse cred ca o . Tarif livrare lei pentru comenzi sub 3lei. Livrare gratuită pentru comenzi peste 3lei. STC 1antifon cauciucat negru. Va oferim piese auto pentru Dacia, Renault, Nissan dar si pentru . Magazin de piese auto eDacia. Toate drepturile rezervate.


Geamana, Pitesti, Arges . Furnizarea, in conditiile franco depozit beneficiar, a urmatoarelor cantitati de produse: - vopseal alb EMAUR - kg. Este un produs profesional pe baza de copolimeri speciali, extenderi, inhibitori de coroziune si aditivi . Material cauciucat cu proprietatea de insonorizare si protectie,. Pe urma datii un strat serios de antifon auto care este destul de ieftin si se . Se recomanda aplicarea unui strat de grund inainte de a aplica . Peste ea dat cu material izolant ( antifon ) si vopsea. ARII DE APLICARE Pentru aplicarea unui strat durabil pe scuturile, aripile, pragurile, barele sau fustele autovehiculelor . Am bagat cutii si inca jumatate.


Antifon cauciucat

Vopsea antifonica insonorizanta hidroizolanta auto pentru antifonare caroserii protectie la apa agenti chimici sare uleiuri coroziune - antifon auto. Informati-va acum despre pret si disponibilitate. Produs pe bază de bitum cu proprietăţi de insonorizare şi protecţie deosebită pentru caroseriile auto.


Se aplică în special în zonele mai puţin vizibile ale . Mastic mono- component pe baza de rasina si cauciuc pentru protectia dedesubtului caroseriei auto. Este anticoroziv, insonoriozant si antistatic, dupa intarire . Pentru tratamentul zonelor de dimensiuni reduse izolate şi .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare