marți, 6 iunie 2017

Injectie monopunct

Injectie monopunct

In cazul instalatiei de injectie de benzina monopunct ,dozarea amestecului de ardere se face in colectorul de admisie ,benzina fiind injectata . Anunturi injectie monopunct - injectie monopunct. Motor Opel Astra G X16SZR 1. Lucrarea este destinata studierii unui echipament electronic de injectie monopunct realizat în jurul unui microcontroler (MCU) pe biti de tipul MC68HC11 . Sistemul de injectie monopunct are deficienta ca trimite cantitatea de combustibil in galeria de admisie si nu direct in cilindru. A fost o evolutie a sistemului de . Injectie monopunct pe motor de 1. Oferte pentru injectie monopunct la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără injectie monopunct de la unul din magazinele noastre.


Cumpără carburator injectie monopunct de la unul din magazinele noastre. Flansa injectie monopunct. Tipuri de sisteme de injecție pentru motoarele pe benzină. Sistem de alimentare cu injecție indirectă - monopunct.


RRP: 7RON — Prețul nostru: 5RON — economisiți . Salutare, ma numest Eduard si sunt interesat de implementarea unei placi arduino pentru controlul un sistem de injectie de benzina . Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare . In figura este prezentat schematic un exemplu de adaptare a unei instalatii gpl pentru un autoturism cu injectie momopunct. Din in 10Km se ineaca bujiile. Dupa ce le curat iarasi merge . Livrare gratuita pentru comenzi peste 3lei . Poti plati in rate fara dobanda. Nu stiu daca ma mai tineti minte, intr-un alt topic mi-ati spus ca nu exista BRC cu Stag 10 si ca importatorii v-au zis la fel ca nu exista . Schema injectie monopunct. Nu iti face griji cu caliatea amestecului carburator versus injectie monopunct daca vrei un sistem monopunct ca este mai simplu si mai usor de pus o sa merga.


La moment, produsul este în afara stocului. Preţ amanuntul : 39lei. Ciclul de funcționare al unui motor termic cu injecție directă de benzină. Sursa: GM Pentru mai multe.


Adauga in Wish List Adauga in comparatie. Cap de injectie monopunct BOSCH pentru Peugeot 106. Piese auto de mana a doua din Franta vandute , cu preturile afisate. Daca tot i-ati sugerat sa treaca pe injectie monopunct cu admisie comuna, pe om il . Aceste instalatii pot fi utilizate pe motoare cu carburator sau cu injectie multipunct , NON-EURO sau EURO1.


Injectie monopunct

Datorita legislatiei ciudate din Romania unde . Am un golf care pe ea avea motor 1. ABU cu tot cu instalatia . La Cylex vei gasi informatia, împreună cu telefoane, date de contact, orele de deschidere, păreri si oferte . Cine ma poate ajuta cu niste sfaturi. Proiectat pentru sistemele . Cumpara online de la automobilus. Problema apare mai clar cand motorul este cald. Astfel, mi-a venit o idee: avand un corp injector cu injectie monopunct (un singur injector) m-am.


Cele mai ieftineinjectie monopunct. Am remarcat ca majoritatea Vitarelor nou achizitionate . Categorie piese auto: Sistem injectie Pompa injectie. FSI, TSI, TFSI, GDI ), injectie multipunct ( secventiala sau MPI ), injectie monopunct ( monoinjectie ) si carburatie – montaj instalatii cu alimentare. Poate echipa autoturisme avand motoare aspirate alimentate prin injectie monopunct sau multipunct.


Injectie monopunct

Exemplu: Dacia, VW, Opel ( injectie monopunct ), Cielo . Intrebare DRPCIV cu raspuns: Unde se realizeaza injectia de benzina monopunct. Seat Ibiza CLX E, injectie monopunct cu ^inst. GPL Milano , rez cil 60lt. GARNITURA CORP INJECTIE MONOPUNCT -GALERIE ADMISIE C18NZ, TOPRAN - opShop. Numarul injectoarelor egal cu cel al cilindrilor.


Pe grupe, In amontele supapelor de admisie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare