miercuri, 13 septembrie 2017

Bateria auto iarna

Asa se intampla ca iarna , bateriile auto au foarte mare cautare in randul soferilor care au ramas cu masina in parcare fara sa o mai poata porni . In timpul iernii, din cauza . Specialiştii ne spun ce trebuie să facem dacă ne lasă . De regulă, o baterie descărcată are tensiunea la borne cu motorul oprit sub 1– 1V. Când se apropie anotimpul rece, acumulatorul maşinii are mereu de suferit. Majoritatea șoferilor conștientizează cât de mult își neglijează bateria auto abia în momentul în care mașina nu le mai pornește din cauza . Asadar, iarna este anotimpul in care bateria masinii isi spune cuvantul.


Bateria auto iarna

Din cauza faptului ca temperaturile sunt foarte scazute, iar lichidul din . In prima parte a seriei intitulate simplu Sfaturi pentru iarna , vom discuta despre bateria si sistemul de incarcare al acesteia. Totodată, este recomandată dotarea vehiculelor cu baterii speciale pentru sezonul rece. Iar pentru noi important este ca voi sa aveti baterie auto buna pe toata durata iernii, sau cel putin care sa va treaca peste o iarna oricat de grea.


Cum intretinem o baterie auto iarna In conditiile in care nu folosim masina 3-zile. Ps : Simpla pornire a masinii nu ajuta ca bateria sa se incarce sau sa. Multi dintre noi de confrumtam cu problema bateriei pe timp de iarna , de la frig isi.


Scopul postului este sa ne intretinem bateria auto permanent, Leul . Capacitatea unei baterii auto se măsoară în Ah (amper-oră),. Chiar că vine iarna adevărată! Ce faci sa nu-ti moara bateria pe frig. Mai mult, iarna se poate suplimenta curentul din baterie cu ajutorul. Etichete: baterie , auto , motor.


De regulă, se crede că schimbarea bateriei autoturismului este o activitate. Temperaturile extreme din timpul noptii te pot lasa cu masina-n drum. De vina este, de cele mai multe ori, bateria , care „moare” cand ti-e lumea . Pregateste-o pentru iarna cumparand oricare dintre bateriile auto din . Bateriile auto nu sunt construite pentru a fi utilizate in aplicatii ciclice cu descarcari adanci, asa.


Am un tir si iarna am nevoie de mai multa caldura in masina. Nu stii cum sa alegi cea mai buna baterie auto pentru autoturismul tau? Si pentru noi este important sa aveti baterii auto bune pentru intreaga durata a iernii sau macar care sa va treaca peste o iarna grea. Puteți afla numai efectuând testul într-un atelier auto. Intretinerea corecta a bateriei auto , esentiala pentru calatorii cu masina mai sigure iarna.


Bateria dumneavoastră va rezista iarna aceasta? Suntem in plin sezon de iarna , primele ninsori si-au . De exemplu iarna , cand folosim intens instalatia de incalzire sau . Unii din cei care ajung să aibă probleme cu bateria auto cad pradă. Lucrul acesta este şi mai important de făcut IARNA , pentru că vei evita . Mai ales in sezonul rece, a avea un redresor auto la indemana, este solutia salvatoare pentru situatiile neplacute in care constati ca bateria masinii tale este. Trebuie să menajaţi bateria iarna , folosind-o în mod raţional - asta înseamnă că nu trebuie să porniţi instalaţia audio, degivrarea, aeroterma . Si nu sunt deloc putine cele care cedeaza si ii lasa pe soferi dimineata . Iarna este sezonul in care bateria masinii este pusa la grea incercare. Informaţii despre bateriile auto şi cum să le îngrijim corect, mai ales pe.


Bateria auto iarna

Informatii utile despre Baterii si Acumulatori Auto. Opriti toti consumatorii ( climatizarea, radio-ul, faruri) inainte de a porni masina, in mod special iarna. Despre ingrijirea bateriei se pot spune foarte multe, insa vom incerca sa descoperim cum se ingrijeste bateria auto pe timp de iarna.


Dacă nu schimbi bateria mașinii tale riști să te trezești cu probleme mari. Motivul este simplu: iarna , .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare