luni, 9 octombrie 2017

Aditiv motorina antiinghet

Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, . XADO ANTIGEL PENTRU MOTORINA - ASIGURA IMBUNATATIREA PROPRIETATILOR MOTORINEI LA TEMPERATURI SCAZUTE. Aditiv Wynns antiinghet pentru motorina ;. Incetineste formarea cristalelor de parafina in rezervor;. Se poate folosi inclusiv pentru camioane sau motoare diesel . Ideal pentru toate autovehiculele cu motoare pe benzina. Elimina apa din combustibil, provenita din condens sau . Acesta solutie, contra apei si ghetii din combustibil face parte din gama aditivilor de combustibili auto , fiind considerat un aditiv performant si competitiv pe piata . Salut, am 2cu motor 1. Nu rata promoțiile zilei! Aditivi conditionatori pentru combustibili.


Solutie de dezghetare a combustibilului cu scop general. Potrivit atat pentru benzina, cat si pentru motorina. Rate in magazin, aprobarea . Descriere: Aditivul diesel PREVENT asigura utilizarea combustibililor de vara pe timpul . Creste cifra cetanica cu 3- 4 . Se varsa continutul in rezervor inainte de alimentare. Pastreaza “sanatatea” automobilului tau cu . Cred ca indiferent de ce motorina folosim, e bine sa avem un aditiv antiinghet , pe care sa-l punem in rezervor odata ce temperaturile scad sub minus grade.


Aditivul poate fi adăugat motorinei în orice moment deoarece amestecarea se face automat. Actiune eficienta prin dubla Formula Wynns. Completand acest formular se va genera automat un cont de utilizator.


Aditiv motorina antiinghet

O gama diversa de aditivi pentru intretinere auto, tratamente anticongelante diesel, aditiv pentru ulei de motor, tratament anti-inghet pentru motorina si benzina, . ADITIV MOTORINA CURATARE SI ANTIINGHET 375ML PROTEC. De atunci mi-am cumparat un bidon de aditiv special anti inghet , dar ma intereseaza sa alimentez si motorina aditivata, just in case. Astfel iarna vom gasi in benzina si motorina aditivi anti inghet (sunt mai multi), precum si aditivi care scad emisiile de noxe puternic poluante . Piese - Accesorii Autoturisme. Nu exista aditivi de benzina specifici pentru SLZ.


Altii s-au trezit cu motorina inghetata in rezervor. Asigura filtrabilitate buna la temperaturi scazute a motorinei si a pacurei (TLF). Efecte: Diminueaza aparitia . Contrar acestor susţineri aceste produse, constând în soluţie aditiv motorină de. VERYLUBE ANTIGEL SUPERCONCENTRAT PENTRU MOTORINA. Afla detalii despre KADITIV BENZINA - ML si vezi parerile celorlalti.


Dupa luni de folosit ulei 2T in amestec cu motorina , masina functioneaza fara. T, aditiv si aditiv anti inghet. Intrebarea mea a pornit de la aditivul Dura lube pentru uleiul de motor pe care mai. PECO si o tratase-m cu un aditiv antiinghet. L de motorina cu un bidonas de aditivi anti-inghet si minute rabdare.


Pompa de motorina , dar nu stiu cum sa o verific si unde este. Daca vrei ceva personalizat te duci si iti iei aditiv de care vrei si pui cat. Preventiv, puteti turna in rezervor un aditiv anti-inghet. Compara preturi si gaseste oferta cea mai buna pentru aditiv motorina.


Pentru posesorii de motoare pe motorina , explicatia e si mai simpla. Este recomandat totusi sa folositi un aditiv anti-inghet turnat in rezervor. Proportia de dilutie a antigelului concentrat, Protectie anti-inghet de pana la. Agent anti-inghet pt frana Wabco Wabcothyl.


Lichid pentru spălarea parbrizului, cu proprietăți de curățare și antiinghet. Apa de sticla incorporata in ciment ofera rezistenta pe o perioada de sute de ani! Oferte produse si servicii: adititivi motorina. De asemenea eliminã oxidarea combustibilului. Antifreeze aditiv motorina anti-inghet BG 879.


Nu conþine substanþe oxidante. Cumpara la preturi avantajoase accesorii auto de pe epiesa. Arhive Produse universale Black Friday.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare