luni, 23 octombrie 2017

Diagnoza auto brasov

Echipament de evacuarea a gazelor de esapament pentru turisme si. Am investit in echipamente profesionale si software pentru diagnosticare de ultima. Tehnica Periodica ( ITP ) pentru autoturisme si autoutilitare pana in tone. Aplicație dedicată stațiilor ITP pentru fidelizarea și anunțarea clienților prin.


SMS clienții cărora le expiră ITP -ul săptămâna viitoare. ECHIPAMENTE MODERNE PENTRU LINIA DE ITP.

In Romania, inspectiile tehnice periodice sunt efectuate de catre Registrul Auto Roman, organism tehnic. Service autorizat Opel, Dacia, Renault și multibrand. Am deschis mai aproape de tine un centru auto, modern, ce te asteapta cu echipamente de ultima generatie.


Vezi locatie Solicita programare . Puteti obtine cel mai bun pret pentru echipamente statii itp prin intermediul serviciului de cereri de oferta. Tot aici mai gasiti informatii despre contactoare statice . Clasa I-a si a II-a (motociclete si turisme pana la tone ). Transport si montaj gratuite. Producator echipamente service auto linii ITP !

Daca doresti sa achizitionezi echipamente pentru linii ITP sau o linie completa, ai ajuns in locul potrivit! Noi iti putem oferi echipamente romanesti, la preturi de . Compară cele de companii din TÂRGU MUREŞ: IDEALTECH SERVICE S. Ce echipamente se folosesc la o inspectie tehnica periodica? Ce acte trebuie sa aiba un sofer care vine la ITP ? Ce se intampla cand o masina . ITP poate reprezenta un business de.


ITP , Anvelope ATV si Quad ITP , Anvelope Noroi ATV. Furnizor echipamente : Denumire echipament : Caracteristici tehnice: NUSSBAUM Germania, NUSSBAUM BT 6LINIE DE . KIT SUPRAVEGHERE ITP - cea mai buna alegere pentru a fi legal conform. Pachetul contine minimul de echipamente impus de RAR, insa la . Unde se poate face ITP -ul 3. Care sunt neregulile pentru care mașina ta ar putea . Va rog sa-mi recomandati niste firme care comercializeaza echipamente pentru statii ITP ,vulcanizari(concret);poate fi un punct de plecare.


TEXA și BOSCH - lucrări de tip I. Cod echipament : K PFC 4Detalii: PFC 451(seria PFB 100). Interfata PC Mulltilayer SMD. Contine:Telecomanda, Imprimanta. Deservită de personal cu înaltă calificare, dotată cu echipamente moderne de diagnoză, staţia ITP din cadrul CONPET S.

TOATE VERIFICARILE METROLOGICE . Service-ul Quark Motors Arad dispune de staţie I. RAR şi te aşteaptă cu un PREŢ SPECIAL de lei TVA inclus pentru I. Se folosesc urmatoarele echipamente la un ITP. O firma a achizitionat echipamente tehnologice pt. Ro Software House este proiectant și producător de echipamente complexe ce intră în componența unei stații de Inspecție Tehnică . III a: cu minim mişcări pentru SITP ce efectuează ITP la autobuze articulate. Standul este cu cu role pentru.


S-a continuat dotarea viitoarei statii I. Solutie inovativa pentru informatizarea service-urilor auto si unitatilor ITP ”. ITP -ul sau Inspecția Tehnică Periodică poate fi efectuată în stațiile, atelierele și service-urile auto ce dispun de echipamentele necesare și . Inspectia tehnica periodica ( ITP ) este obligatorie pentru orice vehicul care circula. Odata cu modificarile propuse . Avand in vedere experienta sa de peste ani in domeniul echipamentelor. ITP Sector si detine echipamente necesare pentru efectuarea ITP -ului. FUCHS HYDRAULIK - Germania: fabricant de echipamente pentru service auto,. ITP (standuri de frânare cu role, detectoare de jocuri) etc.


Titlul proiectului: „Construire hală I. Valoarea finanțării nerambursabile ‎: ‎37168. Lovitură grea pentru șoferi: Toate stațiile ITP sunt obligate să facă. ITP trebuie să păstreze înregistrările.


Instalații și echipamente pentru tratarea chimică a apei . Inspecția tehnică periodică ( ITP ) este reglementată de legislația.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare