vineri, 10 noiembrie 2017

Insonorizant auto spray

Agentul pentru protecţia caroseriei ANTIFON GRAVIT 6este un produs care formează o peliculă densă şi elastică. Stratul de ANTIFON aplicat are o structură. Cumpara spray antifon cauciucat auto online pe eMAG.


Spray antifon-insonorizant ALB Profesional CHAMPION 500ml. Spray insonorizant -antifon cauciucat 500ml. Spray vopsea insonorizanta , antifon auto marca Protecton 0.

Vopsea spray auto cauciucata SEP gen plastidip. Produse cosmetica auto si intretinere auto - insonorizant cu uscare rapida, antifon auto bituminos, pensulabil, spray antifon cauciucat si antifon bituminos pentru . Piese - Accesorii Autoturisme. L, magazin online accesorii auto si piese auto la cele mai mici preturi! Astfel, ai de ales intre: cauciuc butil, spray , spuma si folie antifonare.


Insonorizant auto Sinto kg . Compus izolator si insonorizant pe baza de cauciuc. Potrivit pentru aplicarea pe partile interioare si exterioare ale caroseriei auto , cu mare stabilitate.

Comercializam produse insonorizante pentru masina dumneavoastra. Car -sound vă oferă produse de insonorizare Produsele . Material cauciucat cu proprietatea de insonorizare si protectie,. Are o structura cu granulatie fina si protejeaza stratul de impactul pietrelor,.


Protejeaza impotriva benzinei, uleiului, apei si sarurilor. Are proprietati de absorbtie . Produs elastic cu proprietati de insonorizare si protectie deosebita pentru caroseriile auto. Pagina - Antifonare si insonorizare - Pagina 2. Solutie auto , antifonare, gri, 0Motip, 5ml la Dedeman. Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Intretinere exterior pe site. Este un insonorizant visco-elastic si ofera protecţie mecanică si contra ruginei.


Vopsea protectiva texturata,anticoroziva si antifonica,cu densitate si aderenta ridicata. Este folosita la tratarea tuturor partilor metalice interioare si exterioare ale. Culoare : Negru Un compus bituminos izolat de înaltă performanță pe bază de . Scaun Auto Britax Romer MULTI-TECH II - Ocean Blue Resigilat.


Se prezinta in variante, la bidon de 1L, culoare neagra, pt aplicare cu pistol si spray de 500ml culoare gri. Produs profesional destinat aplicarii cu pistolul;.

Gandit pentru contra aripi, praguri, sasiuri si zone expuse . Spray MANNOL pentru curatare rola intinzatoare, 2ml. Peste insonorizant am dat un strat de vopsea, pe praguri trei straturi. SPRAY PENTRU CURATAREA BORDULUI ANTISTATIC MANNOL NEW CAR 220ML. Producator: MANNOL Model: NEW CAR Detalii tehnice: Volum ambalaj:.


Produs cu proprietati de insonorizare si protectie pentru caroseriile auto. Se foloseste in mod special in zonele unde se . Antifon spray texturat Gri supravopsibil 5ml 3M. COLAD INSONORIZANT PE BAZA DE BITUM.


Mastic mono- component pe baza de rasina si cauciuc pentru protectia dedesubtului caroseriei auto. Ceara maro protectie interior spray 500ml Depozit . Vopsele Autolak oferă clienților săi vopsea auto sub formă de spray preparată. Preparăm orice cod de culoare pentru vopsea auto spray , pentru orice marcă . A mai vazut cineva boxe date cu spray antifon.


Linia auto – Autorefinish. BODY CAR EXTRA – compus protectiv antipiatra si insonorizant. Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. Se aplică în special în zonele mai puţin vizibile ale . Spray pentru bord Armor All New Car 5ml.


Armor All - linie de produse de îngrijire a autovehiculelor, fabricate de compania americană Armored AutoGroup. Diverse materiale insonorizante pentru autovehicule. Brico Depot iti ofera SPRAY MULTIFUNCŢIONAL 5ML in depozitul din Online la pretul de 24.


La comanda de peste 2lei ai transport gratuit. SPRAY UNIVERSAL de inalta calitate cu o excelenta aderenta pe suprafete: metalice, sticla, plastic, . Folie material de antifonare si insonorizare auto cu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare