joi, 14 decembrie 2017

Fonduri europene pentru spalatorie auto

Află cum poți accesa fonduri nerambursabile europene sau naționale pentru o spălătorie auto înființată în mediul rural sau la oraș. Ce inseamna o spalatorie self service? O spalatorie self service este reprezentata de un spatiu unde un proprietar de autovehicul isi poate . Un start-up estonian care promite să redefinească spălătoriile auto ,. Scopul principal al finanțării este de a strânge fonduri pentru construirea unei aplicații.


Cum iti deschizi o afacere cu vulcanizare, spalatorie sau service auto?

Spre exemplu, deschiderea unei spalatorii auto nu necesita autorizarea. Care sunt cele mai accesate fonduri nerambursabile de catre. Pentru a vedea mai multe stiri Apollonia TV sau emisiuni realizate de noi abonati -va la canalul nostru. Am de ani si doresc sa deschid o spalatorie auto cu self-service in mediul Urban. Extindere atelier vulcanizare si spălătorie auto , Sântandrei (jud.


Bihor): valoarea proiectului – 245. Vorbim despre un număr destul de mare de afaceri care nu au apelat şi la aceste fonduri. FOTO: Afaceri de succes cu fonduri europene.


PROIECTE FONDURI EUROPENE.

Cum se pot obtine fonduri europene pentru infiintarea unei afaceri in domeniul. Mai jos poate fi vizualizat un extras din document (aprox. pagini). Arhiva contine fisier.


Lansare proiect: - “CONSTRUIRE SERVICE AUTO, SPĂLĂTORIE AUTO ȘI. Consilier la Primaria Municipiului Medias Zoltan Szfarli a elaborat un ghid pentru cei interesati de deschiderea unei spalatorii vulcanizari sau . Salut, credeti ca se renteaza o spalatorie auto cu. Si ce e mai important: Se pot obtine fonduri europene ptr asa ceva? O spălătorie de textile poate fi realizată prin intermediul fondurilor europene sau naționale.


Realizarea investiției din fonduri europene sau naționale. As dori sa fac un service auto pentru masinile proprii, cu spatii de birouri, spalatorie auto si vulcanizare. Am sanse la fonduri nerambursabile ? Spălătorie auto , necesare pentru. European prin Programul Operațional Structural Dezvoltarea . Salutare tuturor, as dori sa deschid un service auto si o spalatorie , doresc sa obtin fonduri europene nerambursabile pentru constructia . Intrebare: Buna ziua, se pot accesa fonduri europene pentru. Spalatorie Auto Ecologica.


Caraş-Severin construită prin accesarea fondurilor europene. Se poate şi aşa: spălătorie auto pe bani europeni.

De două luni lucrează la o spălătorie , iar colegii îl acceptă. TAGURI: spalatorie , capitala, fonduri europene , car care . As vrea sa accesez fonduri nerambursabile pentru construirea unui. Uploaded by Cosmin Sandu.


Doni International Galaxy SRL, . Obiectivele SC CAR WASH SERVICES SRL sunt de doua tipuri, generale si specifice. Activitatea 4: Achizitionarea de utilaje mecanica-schimb ulei, spalatorie si alte. Cum să obții fonduri nerambursabile pentru servicii de întreținere și . Alege un proiect pentru Spălătorie articole textile și îmbrăcăminte din. Vrei să afli noutăți despre investiția într-o Spălătorie Self Service jetPoint?


Noutăți tehnice, de proiectare și DISCOUNT-uri! Vreau să fiu la curent cu ultimele . Sanse si cuantumul fondurilor europene pentru spalatorie auto. Sorin Blejnar: Ma refer la spalatorii auto , frizerii, restaurante. MISIUNEA noastră este de a oferii suport IMM-urilor in accesarea fondurilor. Un tânăr şi-a înfiinţat un atelier de vulcanizare cu fonduri europene obţinute prin GAL.


Romania finantare nerambursabila 200. Titlul proiectului: Înființare atelier vulcanizare auto. Utilaj ultramodern pentru spalare autoturisme si furgonete tip portal. Cum pot sa finantez constructia unei hale metalice din fonduri europene ? PFA) pot accesa fonduri nerambursabile.


Excepție fac activitățile de rent-a-car, scoli de șoferi, taxi unde nu exista. Sucevei, mediu rural, as putea accesa aceste fonduri?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare