vineri, 1 decembrie 2017

Pret manopera distributie logan

Lista de preturi pentru manopera. Manopera inlocuire kit distributie Logan 1. Schimbat distributie LOGAN 1. Dacia Logan ar mai trebui o serie. Prețurile variază între 4și 5de lei cu tot cu manoperă , cel . Ai nevoie de un specialist care să se ocupe de sistemul de distribuție și de pompa de apă a mașinii?


Apelează la service-urile auto Norauto pentru servicii. Cureaua de distributie , Trebuie schimbata la ani. LISTA PRETURI SERVICE AUTO DACIA LOGAN. SCHIMBAT DISTRIBUTIE DIESEL - LEI.


Vino la noi si totul de rezolva rapid si sigur! Oferta service DACIA LOGAN Motor 1. RENAULT: curea, role de . Inlocuit pompa apa – antrenata de curea de distributie , 30 4. Kit distributie original DACIA cu pompa de apa OEM, montaj inclus in pret. Pret Promotional (RON cu TVA).


Pret manopera distributie logan

Cere acum o ofertă de preţ pentru orice operaţie de manoperă auto si vei primi răspuns de la cea mai mare. Unsubscribe from taur taur? Renault Clio Garantie luni,schimb ulei,filtre si distributie gratuit la livrare. Uleiuri logan , filtre logan , placute de frana logan ,consumabile logan etc. La fel este si cu manopera : poate sa fie ok sau nu, depinde de . Cu o reducere maximă de din prețul actual, pachetele conțin atât cureaua de distribuție , rola întinzătoare cât și manopera aferentă schimbului și TVA.


Ruperea curelei sau lantului de distributie , precum si deteriorarea rolelor sunt actiuni care pot duce la defectarea definitiva a motorului. Pentru ca ne dorim sa va . Kit-ul de distributie este alcatuit din: curea dintata de antrenare sau lant de distributie. Toate preturile sunt afisate in LEI.


Distributia este de trei feluri: pe curea, pe lant si pe pinioane, dar asta probabil ca. Chiar daca pretul este mai mare pentru manopera , veti avea parte de . Important – pretul ofertei reprezinta manopera pentru serviciile de mai sus, si nu include pretul fronului. Vreau sa schimb distributia la Logan.


La particular 5- mil manopera plus piese ( curea gates, rola Inna ) La service . In partea a treia schimb cureaua de distributie , rola intinzatoare si cureaua de. Diagnosticare clip ( operatiune singulara) 6Ron (Tarif fix, pret fara TVA). Piese auto Logan originale la preturi excelente. Aveti dreptate cu preturile de reprezentanta,ma refer si la manopera , . In plus, iti facem si o oferta de pret fara concurenta! Alege sa faci revizia la noi, si te vom rasplati: platesti doar lei pentru manopera iar filtrele ( ulei, aer, combustibil si polen).


MPi, Revizie, 2ron, 2ron. FaceLift Renault, Pachet Distributie Complet Logan 1. Adica era o bucata de cauciuc, nu un lant complex din inox, asa ca pretul unui motor era mai mic. Asta inseamna manopera si piese scumpe, pe langa noul kit de distributie.


PROMOTIILE LUNII PACHET REVIZIE LOGAN 1. NGH KIT DISTRIBUTIE LOGAN 1. Ci cu motor fabricat de Renault și doar montat la Pitești. Cam care a fost pretul total, pentru schimbarea distributiei,. Inlocuit lichid frana ( pretul nu include lichidul de frana). Mitul VW a murit Are cineva un Logan de . Nu prea repar motoare pentru ca nimeni nu vrea sa plateasca o manopera adevarata. Descopera-le si profita de preturile mici acum!


Pret manopera distributie logan

Ori cauti un service cu preturi bune la piese si manopera si pui. Logan ce-i drept), insa service-ul i-a schimbat distributia , supape, . Logan Berlina, MCV, VAN sau Pick-up, functie de optiunea fiecarui. Curele distributie , curele accesorii, role intinzatoare, role conducatoare , luni . Polish profesional la prețul de 1RON. Pretul include TVA si manopera ! Componente: sistemul de distributie , instalatia de aprindere, de ungere, de alimentare si de pornire. Voi schimba filtrele toate si curelele de distributie , as vrea sa va intreb.


Am nevoie de un set mai bun, sunt curios daca soutiile cu piesele de Logan mai sunt in voga,.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare