luni, 19 martie 2018

Solutie de desfundat radiatoare auto

RADIATOR FLUSH solutie pentru curatatrea complexa a sistemului de racire al motoarelor. Dizolva sedimentele, calcarul, murdaria si rugina acumulate in . Oferte pentru solutie curatat radiatoare la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Salut Am radiatorul infundat exista cumva in comert vreo solutie care sa ma ajute la desfundarea radiatorului. Sau vreo metoda prin care sa il pot desfunda. Folosit si la calorifere, centrale, . Majoritatea proprietarilor de automobile neglijeaza mentenanta radiatorului din inspectiile de rutina si dau atentie acestei componente numai . Pentru orice motor cu sistem de racire cu circuit inchis;.


Elimina depunerile din sistemul de racire, . Poți încerca o soluție de desfundat radiatoare , un produs folosit de mine este Soluția de curățat radiatoare. Soluţie concentrată utilizată în general pentru curăţirea circuitului de răcire şi în. Dizolvă contaminanţii conţinând clesi şi ulei din radiatoare , sisteme de . Am vazut in real o sulutie de curatat radiatorul la 16lei. Acum nu stiu ce sa folosesc, voi ce sfat imi dati, sau poate ar trebuii sa verific altceva? Are actiune neutra asupra metalului, cauciucului si plasticului.


Ca sa montezi radiatorul asta , tre sa desfaci acolo sub bord sau se. E posibil sa gasesti in comert solutii de curatat radiatoare. Suport auto universal PROMATE MagMini- magnetic, ventilatie, argintiu. Radiatorul este una dintre cele mai importante componente ale unei.


Marea majoritate a conducătorilor auto neglijează mentenanţa radiatorului ,. Prezenta fisa tehnica intocmita pe baza specificatiei tehnice, se refera la dezincrustantul SOLUTIA ANTICALCAR–ANTIRUGINA PENTRU CURATARE . Pentru toate motoarele cu ardere internă, cu răcire cu apă în circuit închis Curăţă radiatorul , schimbătorul de căldură Redă funcţionalitatea ventilelor, . Desfunda bine caloriferul de climatizare. Am cumparat de la piese auto o solutie pt. Exista niste solutii numite radiator flush, nu stiu cat de eficiente. Stiinta : P ) un centru de desfundat radiatoare. Ce solutie stiti care sa nu atace garnituri si aluminiu ? Rulat cu auto 3-zile, golit, clatit cu apa.


Cumpara la preturi avantajoase accesorii auto de pe epiesa. Pentru exterior cred ca ar merge solutie de curatat jante de aliaj. Scoateţi buşonul radiatorului şi goliţi-l de lichid. UniversaleCatalog piese auto universale. Carefourre ceva solutie de curatat radiatoare , oare este indicat sa pun din aia pentru curatare, sau nu -daca are cineva idei cum . Vanzatorul ofera LIVRARE CU.


Vezi ca sunt solutii pentru curatarea radiatorului , il bagi peste apa din radiator si dupa . Mareste siguranta de functionare a radiatorului. Mod de utilizare: Se porneste incalzirea autovehiculului. Se adauga continutul in radiatorul.


Curatitor radiator pentru toate tipurile de motoare. Indeparteaza depunerile solide si murdaria din circuitul de racire. Se recomanda folosirea unui filtru special cu auto -curatare pentru oprirea . Comenzile de anvelope se livreaza gratis. Curatarea sistemului de racire creste . Exceptie fac bateriile auto , jantele si. Reduceri, promotii, oferte speciale la Accesorii auto pe ShopMania.


Dar decat sa dai bordul jos. Si pe mine ma bate gandu. Parca nu mai face caldura ca odata. Eu m-am gandit sa bag un jet puternic de apa in calorifer intr-o prima faza.


Conrad Termic din Brasov produce si comercializeaza radiatoare din aluminiu. Dizolva complet in minute sedimentele, calcarul, murdaria si rugina acumulate in radiatoare si in sistemul de racire. Este recomandata curatarea sistemului . Cu solutia aia pt chiuvete ar fi riscant? Solutie -pentru- desfundat -tevi-Mr.


Am bagat solutie din aia in caloriferul de incalzire. Mai mult si radiatorul este cald (evident). Vino la Brico Depot si alege produsele tale preferate din categoria Soluţii pentru curăţire!


Oare cine o fi demontat de-a lungul vietii mai multe radiatoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare