luni, 12 septembrie 2016

Spray vopsea auto pe cod de culoare

Spray vopsea auto pe cod de culoare

Se comercializeaza atat la 1de grame cat si sub forma de spray. Notati la mesaj (in partea de jos a comenzii): . Preparam spray vopsea auto pentru masina dumneavoastra dupa cod. Vopseaua se prepara in magazin pe loc. Daca ai nevoie sa faci rapid cateva retusuri partiale la . Realizam spray vopsea pe orice cod de culoare - metalizat, soli mat sau texturat. Preparam pe loc orice cod de culoare de vopsea auto , pentru orice marca de . Vopsele Autolak oferă clienților săi vopsea auto sub formă de spray preparată dupa cod de culoare.


Preparăm orice cod de culoare pentru vopsea auto spray , . VAND SPRAY VOPSEA LA COD DE CULOARE. Dacia – Silverpol sau Emaur - spray jante, diverse culori - spray vopsea auto. Auto : unde găsești spray cu vopsea pentru o culoare anume.


Așa că dacă vrei un tub de spray cu vopsea de aceeași culoare cu cea. Site-ul pe care le-am gasit vad ca ofera vopseaua in functie de codul de culoare al masinii si pe langa spray -ul propriu-zis cu vopsea mai este . Cod : Sprayvopseaantirugina(maro)400ml. Culoarea vopselei este pe bulina din lateralul tubului.


Exista doua variante de identificare a codului de vopsea de pe masina: 1. Cod Culoare : Auto Renolak spray este conceput pentru a retusa vopseaua . Preturi vopsea auto - Lista cu rezultate pentru vopsea auto. Spray retusare vopsea auto Renolak. Culori : nuanţe diferite.


Unde as putea comanda spray cu vopsea dupa codul culorii de pe masina? Incearca la cei care vand asemenea produse ( vopsele auto ). Din păcate a apărut o zgârietură pe vopseaua nouă. De ce să o lași, când o poți repara cu un spray auto de la Norauto? Pulverizezi vopseaua pe zgârietură și . Daca nu puteti localiza codul de culoare , ne puteti contacta pentru suport.


Contine un spray 1ml de vopsea si lac 1ml in cazul vopselurilor metalizate. Ultrafina SE - Polish Auto Finish 1L. Pentru nuante nemetalizate. Diversitatea de culori si finisaje permit aplicatii multiple, iar usurinta in aplicare si rezistenta in. In cartea service pe coperta este ca un sticker cu tot felul de cifre, coduri si serii, printre ele si codul de culoare.


Du-te la un vopsitor ca-ti . Am gasit in Baneasa un magazin de vopsele auto. Stie cineva ce cod de culoare este acel blue marin(albastrul acela mai deschis) ca nu mai am acel abtipild? Putem personaliza culorile. Culoare :VERDE METALIZAT ( capacul indica culoare aproximativa ). Va rog sa-mi spuneti cum vi se pare?


Brico Depot iti ofera SPRAY COLOR REZISTENT 690°C 400ML ARGINTIU in depozitul din Online la pretul. Iata mai jos o lista cu codurile de vopsea disponibile pentru VW Golf IV (Mk4):. Vezi si celelalte TUTORIALE AUTO pentru VW Golf 4:. Set vopsea spray Original BMW - ColorSystem BMW (EU). Etichete cod de vopsea sunt în mod normal plasate sub capota motor sau marginile aripilor.


Numele culorii auto este, de asemenea, pe aceeași etichetă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare