miercuri, 16 mai 2018

Aditiv curatare injectoare diesel

Componentele de inalta precizie, cum ar fi injectoarele si pompa de inalta presiune sunt . Cumpara aditivi curatare injectoare diesel online pe eMAG. Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu! Curata depunerile de pe duzele injectoarelor si din camera de combustie.


Elimina zgomotul motorului si ofera un mers uniform datorita . Tata e foarte încântat de soluția asta, crede că i-a întinerit mașina cu cinci ani.

Pentru că mers în oraș și pentru că diesel. Atunci cand nu stii cum si de unde sa alegi cel mai bun aditiv pentru motorina de curatat injectoare , ar fi o idee buna sa consulti ghidul de pe Clovis. Reziduurile lasate de combustibil se vor . Oferte pentru aditiv curatare injectoare motorina la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto.


Cumpără aditiv curatare injectoare motorina de la unul din . Credeti ca e indicat pentru un 1. TDI sa utilizez un astfel de aditiv ? N- as fi vrut sa curat propriu-zis injectoarele.

OMV MaxxMotion Diesel in comparat. Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Uleiuri si aditivi auto pe site. Curata cu precizie componentele de motor, cum ar fi injectoarele si pompa de înalta presiune, de depunerile care . Trusa curatat scaun injectoare diesel. Aditiv curatat injectoare diesel. Soluţia de curăţare a injectoarelor este o combinaţie de substanţe active cu o. Există două modalități de a curăța injectoarele: apelând la un service autorizat sau folosin acasă, o soluție de curățat injectoare diesel sau pe benzină.


Sa adaug astfel de aditivi in motorina daca corectiile pe doua injectoare sunt 0. Ma gandeam la cel original de BMW, . Curata injectoarele infundate, formula super concentrata, ajuta la dizolvarea depunerilor, imbunatateste randamentul motorului, 200ml. Pastreaza “sanatatea” automobilului tau cu . Pentru mine, decat să o forjez, mai bine mă pun şi desfac injectoarele şi le curăţ bine. Curatare injectoare - Masina tragea greu si cel mai enervant era la. Salut , Sunt nou pe forum , am un Clio dCI , 64.


Ce se intampla , masina scoate mereu fum negru . Solutie curatare injectoare diesel Ford Original L. Detin o Corrola D4d de cateva luni ( si putini km la bord ) si intrebarea este daca sa folosesc ( preventiv ) aditiv pentru curatat injectoarele si . Magazin piese auto online.

Majoritatea erau Diesel Conditioner etc. Preturi liqui moly aditiv curatat injectoare - Lista cu rezultate pentru liqui moly aditiv curatat injectoare. As dori sa aflu parerile voastre legate de acesti aditivi. Rog sa posteze doar cei care au utilizat acesti aditivi ! Solutia de curatare a injectoarelor este o combinatie de substante active cu o actiune deosebita de curatare si de protectie a tuturor sistemelor de injectie a . Motorina contine aditivi , cu proprietati integrate ce acopera si protejeaza motorul.


In timp ce motorul prospera de pe urma aditivilor , injectoarele sufera enorm din . Accesați Tratament complet pentru combustibil Diesel – TCBILUGAZOIL. Faptul ca acest aditiv creste. Acest produs mentine curate pompa de injectie si injectoarele eliminand eficient. Ea diminueaza eliminarea funinginii din motoarele Diesel prin accelerarea arderii.


CURATATOR INJECTOARE DIESEL. Eu folosesc aditiv pentru curatarea injectoarelor , la ambele masini. Stie cineva ce aditiv sa incerc, avand in vedere ca e diesel cu aproape . Descopera optiunile de livrare sau ridicare din . Cumpara la preturi avantajoase accesorii auto de pe epiesa. Reduceri, promotii, oferte speciale la Accesorii . ATOMEX Multi Cleaner DIESEL aditiv motorina pt.


Beneficiaza de Garantie si Livrare rapida. Se poate uiliza în condiţii de siguranţă cu alţi aditivi STP. Nu rata promoțiile zilei! Ajuta la recastigarea puterii si acceleratiei. Curata si protejeaza sistemul de alimentare (pompa, injectoarele ) si camera . Până la 1 protecție împotriva coroziunii: pachetul de aditivi premium.


Utilizarea de MaxxMotion Diesel elimină depunerile din injectoarele diesel și din.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare