luni, 21 mai 2018

Tuning galati

PKD Grup- Statie diagnoza si testare auto BOSCH - Gebrauchtgeräte - nutzfahrzeuge. Diagnoza auto la cele mai inalte standarde ! Bosch lanseaza o solutie completa si mobila pentru diagnosticarea profesionista a oricaror disfunctionalitati la unitatile de comanda ale . Efectuez servicii de diagnoza auto pentru toate marcile auto și la domiciliul dvs . Oferim servicii de diagnoza auto si eliminare erori din bord pentru toate tipurile de autoturisme in service-ul nostru din Strada. Un contract in acest sens a .

Va oferim servicii de diagnoza auto cu testere profesionale cu licenta marca Bosch si nu numai, efectuate de personal calificat cu scolarizare in . Opel Chevrolet Vauxhall Dacai Renault cu tester auto citire. Baterie auto Bosch Ah - livrare gratuita in Bacau. La SERVICE AUTO PROMOTOR dispunem de cinci scanere pentru a putea acoperi cat. Oferim spre vanzare o gama larga de aparate Bosch second hand pentru diagnoza auto. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati la numarul de . Cumpara acum de pe Okazii.


Acestea sunt compatibile nu numai cu cele mai . Interfata diagnoza auto bosch de vânzare la cel mai bun preț în Bazarul 4Tuning.

Datorita dezvoltarii industriei auto , masinile au de acum sute de senzori si placi . Cu echipamentele de diagnosticare Bosch si Texa putem efectua diagnoza auto pentru toate marcile de autovehicule si pentru camioane. Ofer diagnoza auto cu cel mai performant Tester de pe piata Bosch KTS 6Pt toate marcile auto! In Deva si in imprejurimi. Cu ajutorul interfetei de diagnoza . Modul wireless ideal pentru o diagnoza eficienta cu cea mai buna tehnologie de masurare. Functie automata de cautare a unitatilor de comanda.


Vand diagnoza auto Bosch KTS-500. Tip masina care acopera Bosch Kts 5: Ford , Opel ,Mazda , VW , Audi, Seat . Reparatii alternatoare si electromotoare. Majoritatea sistemelor Bosch de testare și diagnoză destinate atelierelor de service sunt. DCU 1controlează un modul Bosch KTS și oferă atelierelor de service.


Servicii electrica si diagnoza auto. Producătorii auto germani vor să prindă valul mobilităţii. Informații despre stoc: 8. KTS 5interfata diagnoza. Eu am avut pe mana un sistem de la Bosch si a fost exact ceea ce trebuia, . Bosch , unul dintre liderii globali in domeniul pieselor si echipamentelor auto , lanseaza o noua solutie compacta, completa si mobila pentru . Astfel, diagnoza profesionala Bosch KTS a venit in ajutorul mecanicilor de la DPD Automotive Expert, ajutandu-i pe acestia cu o interfata .

Cel mai bun sfat în acest sens este să mergi doar la un service auto București, autorizat pentru diagnoză BOSCH. Tablet PC-urile pătrund și în industria auto. Bosch oferă atelierelor de service un tablet pentru diagnoză auto.


Unitatea de comandă (DCU 130) . Modelul DS7este un tester diagnoza auto de ultima generatia cu software ce. Cu update nelimitat si gratuit, DS7by Bosch este tot timpul in pas cu noile . Autofix ofera servicii de diagnoza auto. DCU 1– Tableta, menita sa comande si alte sisteme de testare Bosch. Efectuam diagnoza computerizata calificata avand in vedere gama larga de testere pe care le avem pe stoc: 1. Stare perfecta de functionare foarte ingrijita, poate fi incercata.


Salutare tuturor si La multi ani ! Problema consta ca nu mai stiu PIN-ul pentru pairing-ul prin . Acest pin a fost descoperit de Dan Costea. Descoperă (și salvează!) Pinuri pe Pinterest! Obiective: Acest curs este dedicat . COVORASE 3D - ACUM SI IN ROMANIA, DOAR PRIN AD AUTO TOTAL! DELPHI - TESTER DIAGNOZA.


Cu o vechime de ani, TRENDO AUTOMOTIVE este reprezentanta BOSCH CAR SERVICE (reparator autorizat BOSCH ROMANIA) si isi . Echipa noastră vă oferă cea mai modernă tehnică de diagnosticare - testere de diagnoză Bosch KTS. Noile module Bosch KTS au fost îmbunătăţite în continuare în ceea ce priveşte puterea, confortul şi manipularea, în special pentru tehnica auto cu sisteme . EDO GARAGE: Specialiști în electrică și diagnoză auto.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare