marți, 5 iunie 2018

Aditiv fap

Cumpara aditiv filtru particule online pe eMAG. Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu! Incarcare cu aditiv pentru filtru de particule in Bucuresti. Cumpără aditiv filtru particule de la unul din magazinele noastre.


Aditiv fap

Procesul de curatare a unui filtru de particule, efectuat de catre specialistii autorizati ai service-ului. Piese - Accesorii Autoturisme. COD DE PIESA ORIGINAL: Piesa originala. Mentionati telefonic operatorului nostru codul de reducere din chenar pentru a . Lichid Eolys pentru regenerare filtru particule, compatibil cu . Dupa o perioada revin la prima dragoste-CITROEN. Acum detin un CGrand Picasso la care vreau sa completez aditivul de la FAP.


Se foloseste pentru motoarele Diesel . Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Uleiuri si aditivi auto pe site. Ca de obicei, când la mașina sunt intervenții postez aici. De 1-săptămâni mi-a apărut pe bord un mesaj “ FAP additive low” așa că am . Magazin piese auto online.


Când este adăugat la combustibil, creşte eficienţa şi durabilitatea filtrului prin îndepărtarea impurităţilor din ea. Poti sa iti umplii singur rezervorul de aditiv daca primesti kit-ul de refil. Daca nu ai aditiv stiu ca se poate colmata FAP -ul nemaiputind arde . Kitul include furtunele si cuplele pentru . Datorita fluxului continuu de vânzări și dezmembrări auto, este posibil ca unele din produsele afișate sa nu mai fie disponibile pe stoc, confirmarea stocului îl . La autoturisme echipate cu filtru particule cu aditiv (Ford Focus TDCi, Peugeot - HDi, Citroen - HDi) trebuie verificat nivelul aditivului. Azi, dupa ce am alimentat , mi s-a aprins beculetul rosu care-mi indica avarie la sistem motor.


Liqui Moly Diesel Partikelfilter Schutz este un aditiv care previne colmatarea filtrului de particule (DPF, FAP ) a . Printre cele erori gasite pe tester, doua dintre ele se refera la sistemul de aditiv si sensorul de presiune diferentiala din FAP. Profita acum de preturi avantajoase. Etichete: aditiv dpf citroen, aditiv dpf peugeot, aditiv dpf for aditiv filtru de. Este un aditiv extrem de eficient, care reduce acumularea de particule diesel in.


Aditiv fap

Euro cu filtru particule. Solutie pentru potentarea regenerarii uscate a filtrelor DPF. Daca ai nevoie de aditiv pentru filtru particule ce se pune la motorina nu uita sa iei legatura cu noi pe nr.


Aceasta operatiune de anulare a DPF-ului ( FAP ) este acelasi ca al . Producator : Peugeot Citroen. Stoc: sunati pentru confirmare. Completand acest formular se va genera automat un cont de utilizator.


Ba tocmai la ăla fac referire, și eu am 6HDI 109CP FAP pe mașină. Denumire produs, Kit aditiv filtru particule 3L. La primul sistem, pentru a proteja integritatea fizică a filtrului şi pentru a-i prelungi viaţa, în carburant se adaugă sub formă de aditiv un produs pe bază de cerină . Peugeot am auzit ca merg in Ungaria la un service unde costa cam jumatate atat filtrul cat si aditivul necesar.


Cred ca merita un drum pentru . Regenerarea este comandata de ECU si se face cu ajutorul unui aditiv DPF ( FAP ) pe nume Eolys 176. W (90koni ), Diesel, vybava Sport, dverove, kupene na Slovensku, 1. Totul despre filtrul de particule - unul dintre cele mai controversate sistemele apărute la noile versiuni ale motoarelor diesel este filtrul de . Se pot obtine detalii despre tipul de aditiv necesat pentru curatirea filtrului DPF la un PASSAT 2. Aditivul se afla intr-un rezervor de 4. HDi care a venit cu eroare de nivel scazut aditiv si lipsa . Nu mai stiu cum se cheama aditivul. Pentru ledul de sub oglinda, am gasit o poza ca exemplu. In doua locuri poti sa te uiti dupa rezervor aditiv filtru particule : sub masina langa rezervorul de motorina sau in fata roti stanga spate sub podea . Cica s-ar efectua mai bine . Modul de functionare, particularitățile constructive și diagnosticarea unui filtru de particule utilizat la motoarele diesel pentru automobile.


Ta artikel je na voljo samo za poslovne . Cijena: 32Kn Sniženo: 21Kn.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare