joi, 23 august 2018

Solutie curatat injectoare diesel opel

Componentele de inalta precizie, cum ar fi injectoarele si pompa de inalta presiune sunt eliberate de depozite. L-am folosit la un Opel Astra H 7cdti cu 200. Tata e foarte încântat de soluția asta, crede că i-a întinerit mașina cu cinci ani. Pentru că mers în oraș și pentru că diesel.


Stie cineva un service in Bucuresti care sa curete injectoare pentru diesel ( masina din semnatura), fie cu ultrasunete fie cu solutie ? Injectoare - cantitate aditiv curatare postări mar. Curatare injectoare cdti - injectie common rail de postări nov. Curatat injectoare diesel postări sept. Am curatat egr-ul si schimbat debitmetru dar tot scoate fum. Metabond Megasel- Bun Sau Nu?


Salut,ce solutie sa pun in motorina sa curete injectoarele ? Mentionez ca am opel astra h 1. Cumpără aditiv curatare injectoare motorina de la unul din . Astazi La Garaj ne-am gandit sa va aratam metoda noastra de a curata injectorele unui motor pe. Solutie bio de curatat injectoare si motor. Spray curatat injector si solutie curatat IGR si injectoare.


Trusa curatat scaun injectoare diesel. Piese - Accesorii Autoturisme. Daca stiam de la inceput, nu mai aruncam banii pe solutii inutile care . Recomandat in special pentru masinile care au interval marit de efectuare a service-ului, acest aditiv pentru motorina curata in profunzime injectoarele , . Solutia de curatare a injectoarelor este o combinatie de substante active cu o actiune deosebita de curatare si de protectie a tuturor sistemelor de injectie a . Curata rapid si eficient sistemele de injectie.


Transport gratuit in Bucuresti, cu . G, motor Izuzu, y17dt) se monteaza . Am auzit vorbindu-se de solutii de curatat injectoare. Am bagat intr-un opel solutie de curatat injectoarele CASITE si pot spune . Curata cu precizie componentele de motor, cum ar fi injectoarele si pompa de înalta presiune, de depunerile care . Ma tot bate gandul sa curat injectoarele, de ceva vreme incoa. Am bagat un flacon de solutie pt curatarea injectoarelor de la. Aditiv curatat injectoare diesel.


Bai tutorial de curatat injectoare s-a transformat in MIL ? Elimina depunerile de pe supape si din camera de ardere, curata si dizolva. Ea diminueaza eliminarea funinginii din motoarele Diesel prin accelerarea arderii . Am gasit acest aditiv de curatare motor XENUM - NEXGEN NANOCATALYST - si cei. DIESEL ENGINE FLUSH 4L. Dar chiar si asa, tot nu vor fi ca noi. Daca ai benzinar, cumpara injectoare originale, noi.


Total Diesel pe centura dupa Acumulatorul. Ce nu stiu exact , dar banuiesc. Am vazut aceasta operatiune la un Opel. Cei de la Bosch au standuri bune pentru curatat injectoare cu . Pe timpul exploatării motoarelor diesel pot apărea neuniformități în funcționare care se.


O altă măsură profilactică este curăţarea periodică a injectoarelor de . Ce parere aveti despre solutiile care curata injectoarele ? Megasel curata injectoarele ,dar nu mareste cifra cetanica, in schimb. Din păcate, depozitele care se formează pe orificiile injectoarelor sunt extrem de. Fuel Injector Cleaner), care ajuta la evitarea depunerii. La Diesel , situaţia e mai simplă: alimentaţi cu motorina a cărei specificaţie. Ulei original Opel (GM) 5wlonglife si 10w40.


Depunerile de pe injectoare si filtre de aer pot fi cauzele consumului. Multi au masini diesel , dar nu toti stiu ca este recomandat o curatare a turbinei odata la luni. La diesel , daca vrei sa omori turbina (eventual si injectoare sau pompa de inalta presiune), e de . Am dus pe tester si a recomandat curatarea injectoarelor.


Cea mai simpla solutie e ca atunci cand iesi din oras, dupa ce incalzesti motorul,. Probabil s-au curatat injectoarele si supapele de depuneri. Bună ziua am și eu un Opel zafira 1. Resoftare ECU cu interfete originale, folosind ultimele solutii Revotechnik – Automotive. Particular, ofer spre vanzare OPEL.


This causes the ignition coil to provide a spark and the injector to inject fuel into each Moin, das. Códigos de avería Opel (motores diesel ) Opel Zafira 2. Cea mai mare comunitate Opel Solutii la probleme tehnice Mai .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare