joi, 23 august 2018

Solutie zgarieturi telefon

Cum elimini zgârieturile de pe ecran cu o radieră. Citește și: Top telefoane cu preț până în 4de lei. Cumpara solutie pentru zgarieturi online pe eMAG. O soluţie ar fi să aplicaţi puţină bandă adezivă pe zonele sensibile. Cum scapi de zgârieturile de pe telefon , vezi în clipurile video de mai jos.


Ecranul este una dintre cele mai importante componente ale unui telefon sau a . Dacă aveţi de-a face cu zgârieturi pe un lemn de o culare închisă, iodul vă va ajuta cu siguranţă. Se diluează cu apă şi se aplică soluţia pe . Nu căuta soluţii pentru a scăpa de zgârieturile de pe telefon mai departe de baia ta. Important este să foloseşti pasta de dinţi tradiţională, nu o . Scratch remover telefoane Nanofixit. Protectie lichida telefoane Nanofixit.


Aplica aceasta soluție cu o cârpă umedă și freacă ușor zona în care se află zgârietura. Metoda ar trebui să aibă rezultate fiindcă majoritatea . Dacă te-ai trezit cu zgârieturi pe ecranul telefonului sau a tabletei, asta nu înseamnă că trebuie să te duci cu. Achiziționarea unui ecran nou este o soluție destul de costisitoare pentru. E suficientă doar o mișcare greșită ca să apară o zgârietură pe. Salut, Am un Samsung Wave , si are 2-zgarieturi foarte fine pe display , el avand display superAMOLED.


Ce vreau sa va intreb a mai patit . Trebuie doar sa cauti pe internet . Să dai click doar dacă te interesează un telefon high-midrange cu . Prima soluţie de eliminare a zgârieturilor o puteţi găsi în camera de baie. Oferte pentru solutie zgarieturi la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără solutie zgarieturi de la unul din magazinele noastre.


Iată ce soluții am descoperit pentru a scăpa de zgârieturile de pe . Cercetatorii au gasit solutia. Cand dai o suma marisoara pe un telefon sau pe un alt gadget, te doare sufletul de fiecare data cand apare o zgarietura pe carcasa . VAND PASTA DISPLEX PENTRU FINISAREA DISPLAY-ULUI TELEFONULUI MOBIL. SOLUTIE SE POATE FOLOSII SI PENTRU : CEASURI , DISPLAYUL . Aceasta reprezintă cea mai rapidă soluţie de a acoperi zgârieturile de pe ecran, iar acest procedeu nu necesită prea multă muncă, doar se pun . Polish zgarieturi telefoane ,tablete! Displex, solutia pentru indepartarea zgarieturilor de pe display-ul telefoanele mobile, pda-uri, aparate foto. Solutie abraziva auto pentru zgarieturi 250g . Displayul telefoanelor mobile si al PDA-urilor in urma . Repararea zgarieturilor de pe ochelari este mai simpla decat pare!


Soluții pentru a elimina zgârieturile de pe ochelari. Drops - solutia magica pentru curatarea zgarieturilor de pe ecranele iDevice- urilor? Sports Games – Jocuri Excelente despre Sport pentru Telefoane. Aplicati putina crema pe zgarietura si apoi incercati sa indepartati. Cum sa faci cea mai buna solutie pentru indepartarea petelor de vin.


Este posibil sa fac ceva ca sa dispara zgarieturile sa le acopar nu stiu. Si totusi exista o solutie asta daca ai o garietura artificiala si nu una . Cum iti poti face telefonul sa arate din nou, ca nou, prin metode simple. Exista vre-o solutie sa scap de ea ? Sa frec usa cu ceva , cu vre-o solutie. Specific ca plasticul e cel de culoare inchisa. Reconditionarea ( polisharea ) acestor margini cu solutie speciala care.


Aceasta protectie lichida pentru ecran este o solutie protectie ecran care se aplica. In cazul zgarieturilor adanci tratamentul se repeta pana la eliminarea completa a lor. Solutia este doar pt material acrilic, plastic, plexiglass.


Un telefon de ultimă generație sau o tabletă sunt investiții destul de. Cu siguranta, dupa cateva luni de folosire, si telefonul tau a strans o serie. Iată cum scapi usor de acest lucru care te macina! Mai exact vreau sa scot zgarieturile de pe consola centrala dintre scaune(cea cu cotiera).


Chiar am filmat și un live în care am aplicat soluția pe ecranul. Singura nemulțumire este faptul că pachetul conține soluție doar pentru a acoperi un aparat de . Folosind pânza cu microfibră, întindeți ușor soluția în zgârieturi. Dacă aveți ochelari cu lentile de plastic, uneori puteți elimina zgârieturile mici.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare