vineri, 23 decembrie 2016

Aditiv benzina pentru curatat injectoare

Daca iti pasa cu adevarat de “sanatatea” masinii tale, vei achizitiona intotdeauna un aditiv pentru benzina , de curatat injectoare , la un pret bun, care sa te . Recomandat pentru toate sistemele de injectie pe benzina cum ar fi: K, KE si L-Jetronic. Pentru diesel nu am folosit dar am pus Liqui Moly pentru benzina si se simte. In schimb, nu am folosit niciodata aditivi pt combustibil. Care sa curete injectoare sau să topeasca depozite de carbon.


Dura Lube pentru curatarea sistemului de. Conţinutul unei cutii de 3ML soluţie de curăţat injectoare este suficientă pentru litri de benzină. Oferte pentru aditiv curatare injectoare benzina la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto.


Cumpără aditiv curatare injectoare benzina de la unul din . Motoare pe benzina postări feb. Mai multe rezultate de la vwforum. Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Uleiuri si aditivi auto pe site. Pentru mine, decat să o forjez, mai bine mă pun şi desfac injectoarele şi le curăţ bine. Am vazut aditiv de curatat injectoarele de la valvoline, dar era de lei in.


Si nu mai ai probleme nici cu injectoare nici cu benzina proasta. Cum se utilizeaza solutia. Solutia de curatat injectoare si.


Daca punem la socoteala ca motorina (ca si benzina dealtfel) din . Pentru curatare injectoare cu ultrasunete dar doar motoare pe benzina , . Soluţia de curăţare a injectoarelor este o combinaţie de substanţe active cu. Beneficiaza de Garantie si Livrare rapida. La carburatie, aditivii pt curatat injectoare sunt cam frectie la picior de lemn. Cel mai bine du carburatorul al un carbo test, este ceva mai scump . ATOMEX Multi Cleaner BENZINA si GPL aditiv de benzina destinat tratamentului.


Aditiv benzina pentru curatat injectoare

Se poate utilize în condiţii de siguranţă cu alţi aditivi STP. Curăţător cu putere specială, super. Magazin piese auto online. Disponibilitate: În Stoc. LEI Pret fără TVA : LEI.


Preturi liqui moly aditiv curatat injectoare - Lista cu rezultate pentru liqui moly aditiv curatat. Credeti ca merita folosirea unor astfel de aditivi pentru un motor care nu are nici o problema ? Ar putea face mai mult rau decat bine adaugarea . Eu folosesc Liqui Moly ca aditiv si de benzina si de ulei. Pastreaza “sanatatea” automobilului tau . Si nici la cele pe benzina decit standurile cu ultrasunete. CURATAREA SISTEMULUI DE COMBUSTIBIL CU.


Aditiv benzina pentru curatat injectoare

SAL A FOLOSIT cineva aditivi care se introduc in benzina pt curatare injectoare ? Voi ati folosit ceva asemanator? ZOLLEX solutie curatat injectoare benzina 2ml (NC25J). Previne problemele ca pornirea greoaie, mers neregulat la relanti, raspuns lab al acceleratiei si pierdere de putere;. ADITIV BENZINA SPEED TEC.


Elimina depunerile de pe supape si din camera de ardere, curata si dizolva reziduurile din intregul sistem de alimentare. BILUGAZOIL MecaTech – cel mai bun aditiv de curatat injectoare. Aditiv Sonax pentru benzina ;. Cu aditivi se curata pe un tremen mai lung dar nu se compara cu prima varianta.


Utilizare: Adaugati direct cantitatea adecvata de aditiv in rezervorul de combustibil, inainte sau . Asta ajuta pentru ca curata. ATOMEX MULTI CLEANER BENZINA -CURATITOR COMPLEX SISTEM ALIMENTARE. Dizolva lacul, cauciucul, rasina, etc. Curata injectoarele asigurand .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare