vineri, 10 martie 2017

Santierul naval galati angajari

Căută-ți locul de muncă: Santier naval în Galaţi. O metodă, rapidă, gratuită și confortabilă de a găsi un job printre 56. Galati Ieri 15:Full time. SANTIERUL NAVAL DAMEN GALATI S. Vezi locurile de munca disponibile si aplica online pe eJobs.


Naval VARD BRĂILA vă oferă următoarele soluții de angajare: ANGAJARE DIRECTĂ Dacă aveți calificare de: L. Locuri de munca Naval - Judeţul Galaţi , angajari Naval. Locul de munca este pe platforma șantierului naval Damen Galați. Intra acum pentru a vedea lista completa de oferte de angajare.


Descriere Companie Societate de investitii imobiliare . Găsește un job în județul Galaţi chiar acum cu jobRapid. VARD operează pe nouă şantiere navale , strategic localizate astfel:. Al doilea Târg de angajări în domeniul naval, pentru Canada. Irving Shipbuilding este cel mai modern şantier naval din America de Nord. Anchor handling tugs, coast guard vessels, naval patrol ships, platform supply.


Vard (Norvegia) în campanie intensă de angajări pentru șantierele navale din. Căutăm lăcătuși cu experiență în domeniul naval, calificați, pentru Galați. Angajări în Domeniul Naval. Companie italiana angajeaza sudori autorizati pentru lucrari constructii noi offshore santier naval Ravenna. Am construit peste din actuala flotă navală a Canadei Șantierul Naval Halifax reprezentand vârful de lance al Construcțiilor de Nave din Canada de mai . Naval Damen Galați formează aproximativ 2de . Tubulatori si instalatori pentru santier naval.


Număr de telefon verificat. Vergiliu Sorin VALS Chairman of the. Recrutarea din cadrul Menarom PEC. Lacatus constructii metalice si navale , Sudori. Domnule Rusen, Şantierul Naval Constanţa a intrat în cel de-al 125-lea an al existenţei sale.


Santierul naval galati angajari

Elicopterul SMURD Galaţi a fost solicitat , vineri, pentru preluarea unui bărbat care a suferit arsuri grave, . Oferim locuri de munca in strainatate, fara comisioane in urmatoarele domenii: NAVAL : Sudori, Lacatusi. Naval din Brăila a primit o comandă impresionantă, care va crea. Yazaki si santierul naval “Vard Braila“ fac angajari masive. Astfel, santierul naval “Vard Braila” si fabrica japoneza de cablaje auto Yazaki.


Santierul naval Vard din Tulcea a semnat un contract cu Compania generala. Naval Mai Mangalia, în subordinea Centralei Industriale Navale Galați și sub controlul . Ministrul Economiei a vizitat și Șantierul Naval Mangalia S. Galați : Facultatea de Arhitectură Navală garantează un loc de muncă după. Sudori COin santiere navale in Franta Franța Acum săptămâni Distribuie. Anunturile despre joburi sunt mereu actuale, iar companiile care fac angajari te . TUBULATOR NAVAL și LĂCĂTUȘ CONSTRUCTOR NAVAL - DAMEN. Sudorii de la Galați construiesc și repară de la yahturi de lux, la nave militare.


Santierul naval galati angajari

La șantierul naval din Galați lucrează mai mulți sudori a căror muncă a fost premiată. Promisiunea unei angajări îi convinge să rămână. Cel mai bun studio de videochat din București face angajări ) . E şi cazul unui grup de români care lucrează pe şantierul naval “San Marco” din. Românul are de ani, este originar din Galaţi şi în urmă cu . Asteptam CV-ul dumneavoastra pe . Experienta in santier naval - asamblat si montaj - sudura de colt cap la cap, sudura la peste cap, sudura verticala.


Mai precis, şantierul naval “Vard Brăila” SA şi fabrica de cablaje auto “Yazaki”. Contextul în care “Vard Brăila” face angajări este acela în care .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare