joi, 23 martie 2017

Diagnoza kts

Diagnoza kts

Chiar şi cele mai uşoare lucrări de reparaţii şi întreţinere necesită o diagnoză a dispozitivelor de comandă. Servicii, afaceri, echipamente firme Firme - Echipamente profesionale. Abonamentele ESI (Tronic) nu sunt incluse în preţul aparatului.


Acestea sunt compatibile nu numai cu cele mai . Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate . Găsiţi planuri de întreţinere şi scheme electrice, toate funcţiile de diagnoză. FSA50 pregătit pentru exploatare eficientă. Dimensiuni compacte, independentă prin. Inteligent şi de viitor datorita adaptorului intern de comutare OBD Conectare simpla la autovehicul . Informații despre stoc: 13.


Cumpara acum de pe Okazii. KTS 5interfata diagnoza. Produsul tester- diagnoza - kts -3vandut de catre smarttools.


Modul wireless ideal pentru o diagnoza eficienta cu cea mai buna tehnologie de masurare. Functie automata de cautare a unitatilor de comanda. In Deva si in imprejurimi.


Cu ajutorul interfetei de diagnoza. KTS 9– Sistem complet pentru diagnoza. Salutare tuturor si La multi ani ! Problema consta ca nu mai stiu PIN-ul pentru pairing-ul prin . Cu licenţă OTP, valabilitate nelimitată.


Descriere scurta: Denumire contract: Pachet licenta ESI(tronic) 2. Cautati un tester diagnoza ? Avem o gama larga de testere diagnoza second hand. Locatie: Universitatea Politehnica Bucuresti - Intrarea din Splaiul Independentei . Bosch Kts 5– obd diagnostics. Vrei sa cumperi cel mai bun tester auto pentru diagnoza masinii tale?


De vanzare tester auto bosch kts 6cu noul program esitronic 2. GB de ram si 150gb Bateria tine . Seria KTS reprezintă un succes internaţional. Diagnoza unitatilor de comanda. De ce a fost revizuită acum?


Diagnoza kts

Pentru toate automobilele care sosesc acum şi . KTS 3este un tester multifuncţional folosit ca aparat de diagnoză principal pentru atelierele auto independente, pentru ateliere de service . Designing a campervan is quite easy when you . Delpdi (soft pentru seria DS). Valorile reale pentru diagnoza unităților de comanda sunt . Navigator TXT este o interfata complexa de diagnoza , conceputa sa functioneze pe. Destinat celor care doresc sa foloseasca toate functiile KTS570.


BOSCH KTS 2Mini Tester de diagnoza multifunctional cu display LCD de 5”. Utilizare intuitivă, diagnostic complet pentru întreg . Stare perfecta de functionare foarte ingrijita, poate fi incercata. Mobilne, uniwersalne urządzenie: do diagnozy sterowników, wyszukiwania usterek, naprawy i serwisowania. Toate cele trei pachete au la baza un tester KTS din seria pentru diagnoza unitatilor de comanda, si unitatea de comanda pentru diagnoza. De ani buni deja, mega-macs este lider pe piata aparatelor de diagnoza.


Diagnoza kts

Benefi- ciaza in plus fata de KTS5de functia de OSCILOSCOP. Spre deosebire de celelalte testere de diagnoza auto profesionale, TCS . Kts 5ubox bosch tester diagnostyczny obd komputer esitronic. Wyposażenie firm Maszyny i urządzenia dla . BOSCH KTS 99 tester za diagnozo krmilnih naprav osebnih in lahkih gospodarskih vozil (kombijev).


Oferta tehnica, sau alte documente edificatoare obligatorii mentionate in caietul de sarcini, vor fi atasate la serviciul ofertat in catalogul . Witam wszystkich szukam kogos z woj opolskiego lub śląskiego który pomógłby mi w naprawie KTS Zdarzyło mi sie że wyczerpała sie bateria i . Acum zile - Delphi DS1este un tester profesional multimarca de diagnoza auto.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare