marți, 30 mai 2017

Aditiv motorina pentru curatat injectoare

Componentele de inalta precizie, cum ar fi injectoarele si pompa de inalta presiune sunt . Cumpara aditivi curatare injectoare diesel online pe eMAG. Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu! Atunci cand nu stii cum si de unde sa alegi cel mai bun aditiv pentru motorina de curatat injectoare, ar fi o idee buna sa consulti ghidul de pe Clovis.


Aditiv motorina pentru curatat injectoare

Mai bine bagi un plin de kerosen la plinuri de motorina , o sa decoleze masina. Pentru curatat de injectoare de adevaratelea e bine sa apelezi la . Oferte pentru aditiv curatare injectoare motorina la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără aditiv curatare injectoare motorina de la unul din . Elimina zgomotul motorului si ofera un mers uniform datorita . Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Uleiuri si aditivi auto pe site. Daca punem la socoteala ca motorina (ca si benzina dealtfel) din . Astazi La Garaj ne-am gandit sa va aratam metoda noastra de a curata injectorele unui motor pe.


OMV MaxxMotion Diesel in comparat cu. Soluţia de curăţare a injectoarelor este o combinaţie de substanţe active cu o. Sa adaug astfel de aditivi in motorina daca corectiile pe doua injectoare sunt 0. Ma gandeam la cel original de BMW, . Pentru mine, decat să o forjez, mai bine mă pun şi desfac injectoarele şi le curăţ bine. Aditivul are efect negariv asupra pompei de injectie si injectoarelor ? Un nene de la Reno mi-a spus sa nu pun si alti aditivi in motorina si sa alimentez ca motorina de la statii mari cunoscute. E bine sa bag aditivi de curatat injectoarele in rezervor?


As dori sa aflu parerile voastre legate de acesti aditivi. Rog sa posteze doar cei care au utilizat acesti aditivi! Extinde durata de viaţă a investiţiei dv.


Aditivul de motorina pentru curatat injectoare Abro, importat de Ro Group, este destinat autovehiculelor si tuturor sistemelor de alimentare cu motorina. Beneficiaza de Garantie si Livrare rapida. Aditiv curățat injectoare - motor diesel. Ameliorator ardere pentru centrale termice cu motorină.


Aditivi pentru combustibil - agenţi de curăţare injectoare Principala Aditivi pentru combustibil - agenţi. ATOMEX Multi Cleaner DIESEL aditiv motorina pt. Ideal pentru toate motoarele pe motorina.


Pastreaza “sanatatea” automobilului tau cu . Elimina depunerile de pe supape si din camera de ardere, curata si dizolva reziduurile din intregul sistem de alimentare. BILUGAZOIL MecaTech – cel mai bun aditiv de curatat injectoare . CURATATOR INJECTOARE DIESEL. Disponibilitate: În Stoc. Curata sistemul injectie . LEI Pret fără TVA : LEI. Motorina contine aditivi, cu proprietati integrate ce acopera si protejeaza motorul.


In timp ce motorul prospera de pe urma aditivilor, injectoarele sufera enorm din . RAVENOL Diesel System Cleaner este un agent de curatare pentru injectoarele de combustibil . Ieri i-am mai bagat si un aditiv de curatat injectoarele si un aditiv de ulei motor, . Livrare in toata tara prin Posta Romana sau curierat rapid Urgent Cargus, pentru Bucuresti fiind . Solutie curatare injectoare diesel Ford Original L. Până la 1 protecție împotriva coroziunii: pachetul de aditivi premium previne dezvoltarea coroziunii indusă de. Utilizarea de MaxxMotion Diesel elimină depunerile din injectoarele diesel și din camera de ardere. ADITIV COMBUSTIBIL LIQUI MOLY ANTICONGELANT MOTORINA TUB 0. Este vorba de un aditiv pentru benzină care, scrie pe ambalaj, ar lubrifia capul superior al cilindrului şi curăţa sistemul de injecţie al carburantului. Aditivii de ulei sunt produse petroliere, la fel ca uleiul, care sunt .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare