luni, 29 mai 2017

Spalatorie auto constanta de inchiriat

Vând spalatorie metalica completa accept variante auto. Anunturi spalatorie constanta - spalatorie constanta. Se afla institutul naval mircea cel batran, academia fortelor terestre, o spalatorie auto , o. Caut sa inchiriez spalatorie auto in Timisoara ,amenajată sau parțial amenajată. Vand afacere la cheie in . Inchiriere spatiu utilat spalatorie auto 1. STATIE PECO, HOTEL SI SPALATORIE AUTO -MANGALIA.


Spatiu comercial de inchiriat Casa de Cultura. Alege-ti biroul sau spatiul comercial dorit, dintre toate cele disponibile acum in orasul tau. Dacă terenul aflat pe locul închiriat nu se afla în proprietatea mea,. Tudorel Chesoi, administratorul spălătorie auto „Trompi Car. Icil-teren ideal spalatorie.


Majoritatea romanilor ajung la o spalatorie auto o data pe. Bucuresti, Bucuresti- Ilfov Acum o săptămână 3EUR Cere curier. Academia Fortelor Terestre, o spalatorie auto , o vulcanizare si reprezentanta auto Expocar.


Constanţa şi, implicit, înteţirea concurenţei. Posibiltate de (service auto , spalatorie sau depozit de materiale de contructie sau orice alta activitate). Petrica Iordache si-a deschis aici vulcanizare si spalatorie auto. Spatiul, inchiriat contra sumei de 4de euro pe luna, cuprindea si o platforma . ANGAJEZ SPALATORI AUTO , frigider aragaz, caut garsoniera de inchiriat , Reparatii masini de spalat la domiciliu, Reparatii electrocasnice constanta la . ARE CURTE MARE, IDEAL PENTRU DEPOZIT DE ORICE FEL, ATELIER AUTO , . Va rog sa verificati daca spalatoria Auto Spa, din zona Tatarasi Sud.


CONSTRUIRE SPĂLĂTORIE AUTO ,. IC Brătianu zona Policlinica CFR, teren în suprafaţă de 4mp,. SN CFR, închiriat către SC . Spalatorie auto - asa mai vedeam prin bucuresti, ca platesti 80ron si cine stie ce- ti. Profit de aceasta ocazie si lansez o cerere de inchiriere teren in. Constructia este ideala pentru service auto , hala frigorifica, spatiu productie si depozitare,. Este ideal pentru vulcanizare auto, spalatorie auto , magazin, atelier.


Spalatoria auto este in zona Bratianu si este dotata cu toate utilitatile necesare: constructie speciala, apa, curent, dotari performante, spatii . Proprietatea este situata in zona mediana a municipiului Tg. Mures, in Cartierul Nov. Promenada reinventează experiența cumpărăturilor și a divertismentului, fiind destinația publicului cu un stil urban și fresh. Una dintre cele mai moderne spălătorii auto din Botoşani a fost. Stat în Construcții organizează licitație pentru închirierea unui spațiu.


Nu se închiriază pentru petreceri. Salon Maya Style inchiriaza post lucru manichiura si post lucru coafor. AFACERE DE VANZARE URGENT ! SPALATORIE AUTO Spalatoria auto are 2mp, fiind formata din: boxe de spalare boxa de cosmetica auto vestiare. Camere de inchiriat Casa Paloma Costinesti este pozitionata in centrul . Happy Rent a Car este o alta companie de inchirieri auto, infiintata la sfarsitul.


Exclusiv Auto te invită să faci cunoștință cu noul Range Rover Evoque pe martie, începând cu ora 13:în VIVO! Un bărbat din Bacău și-a dus vacile la o spălătorie auto (Video). Fără să stea de două ori pe gânduri, omul le-a dus la o spălătorie auto. Cei doi au închiriat o cameră au trecut repede la fapte, dar după câteva minute, tânăra a înlemnit.


Mall o spalatorie auto self service cu echipamente EHRLE si tehnologie . ActivităŃi de închiriere şi leasing cu bunuri recreaŃionale şi. Detin o spalatorie pe care doresc sa o inchiriez catre o anumita persoana. In momentul de fata, firma are toate autorizatiile . Wash Expert - spălătorie complet automatizată.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare