miercuri, 24 mai 2017

Corector pentru zgarieturi auto

Piese - Accesorii Autoturisme. Livrare rapida din stoc la tine. Te-ai saturat sa iti vezi masina zgariata ? Creion corector zgarieturi auto. Sa cheltuiesti o avere pe reparatii ? Ai prea multe urme si zgarieturi pe masina ? Iti prezentam uimitorul corector pentru. Set corector zgarieturi de suprafata, cu pasta corectoare KUltra Cut si polish KTurbo Tempo, pentru zgarieturile de suprafata din stratul de lac.


In sfarsit puteti scapa fara efort de micile zgarieturi. Elimina zgarieturile de suprafata Potrivit pentru aplicarea pe orice culoare . Arexon si alte produse din categoria Reparatii zgarieturi. Serus sau in targ la Vitan. Cumpara acum la pret redus.


Componentele Fix It Pro sunt activate în prezenţa razelor UV ale luminii solare. Mai întâi umple zgârietura , apoi se leagă cu lacul original al . Bucuresti deja am vro zgarieturi pe masina destul de adanci . Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc. Pix auto , pentru corectare zgarieturi , Quixx la Dedeman.


Corector pentru zgarieturi auto

Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Intretinere exterior pe site. Fix it pro fara zgarieturi auto aplicati la temperaturi peste C. Scuturati puternic cu capacul sus,apasati varful pe o suprafata diferita pana ce aceasta se imbiba . Pasta corectoare de zgârieturi FilPatch. Scăpați de zgârieturile de pe mașina dvs.


Cu riscul de a repeta intrebarea se poate scoate zgarietura de. Inlatura zgarieturile de pe vopseaua masini,motocicletei,bicicletei si nu numai. KIT creion corector zgarieturi auto - Anuntul. Vehiculul care ti se potriveste.


CORECTOR ZGARIETURI AUTO ! Rezistabil la apă, permanent, se potrivește pentru toate. Exista vreo varianta sa acopar zgarieturile , vreun marker de zgarieturi. Ceara auto sau polish-ul auto sunt soluții inteligente de menținere a stratului de protecție al vopselei auto. Corector zgarieturi T-cut, negru, 150g. Atunci cand pe masina dumneavoastra apar zgarieturi , puncte sau alte . K2-ULTRA-CUT-Pasta- corectoare - zgarieturi - auto -d174.


Doriti ca aceasta sa arate ca noua in timp recor fara. Descriere: Inainte de a utiliza produsul spalati si uscati masina. Agitati tubul si aplicati pe o laveta umeda. Tratati cate o suprafata mica pe. FIX IT PRO este un corector de lac incredibil!


Umple adanciturile produse in timpul zgarieturilor si face sa dispara zgarieturile de suprafata pentru timp . CD player auto SONY DSX-A210UI, 4x55W, USB, FM. V-ati saturat de zgarieturile de pe caroseria masinii personale? Trebuie doar sa utilizati acest corector special Smart Pen. Preturi si oferta de produse din gama creion zgarieturi auto din toate magazinele online din Romania.


Fix It Pro dispune de o formula corectoare cu care puteti trata eficient suprafetele deteriorate ale autovehicolului dumneavoastra. Cu acest corector auto puteti . Cu cat tii masina mai murdara , cu atat zgarietura o sa dispara mai repede. Ca o părere strict personală - eu nu m-aș agita prea tare cu revopsitul (chiar și cu creion corector ) elementului din plastic. Daca esti in cautarea de corector zgarieturi vopsea auto , noi iti vom gasi cel mai bun pret din Romania.


Vom contacta toti furnizorii existenti pentru corector. Nimic nu poate fi mai rau decat zgarieturile de pe parbriz sau de pe. Informatii oferite de WeltKlasse Automobile , importator si distribuitor . Daca zgarietura este profunda aplicati un strat de chit si un produs.


Auto Regen este noua modalitate usoara de a scapa de zgarieturile superficiale de pe masina, protejand-o, in acelasi timp, de viitoarele deteriorari similare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare