miercuri, 25 aprilie 2018

Chiptuning ro

CHIP TUNING – VW GOLF TDI 2. CR 1CP Putere CP: 1– 1CP Cuplu (Nm): 3– 4Nm. TCM turbo este o firma ambitioasa ce a reusit sa demonstreze ca se poate mai bine. Optimizarea software propusa de RBN-Tuning.


Chip Tuning - optimizarea soft-ului de management al sistemului de injectie.

Dimsport va ofera modificari de chiptuning exclusiv testate, pentru masini complet originale sau cu modificari mecanice. Noi facem cercetare si dezvoltare pentru . Dezvolta performanta masinii tale cu ajutorul echipei exelixis chip tuning bucuresti. Configureaza-ti masina online. Cresterea puterii motorului fara . Nu există informații disponibile pentru această pagină.


Anunturi Auto, moto si ambarcatiuni - chip tuning.

Servicii Auto - Transporturi Servicii Auto. Piese - Accesorii Autoturisme. Pentru ca suntem o echipa de profesionisti. Chiptuning , Resoftare , Remapare , ECU Tuning.


Calitatea si performata sunt criteriile dupa care ne calauzim activitatea! Experience the power and sheer pleasure of driving! Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, . Acorda autoturismului tau un chip tuning de calitate. BPS Tuning ofera optimizari software profesionale pentru o dinamica mai buna si reducerea consumului.


Cumpara acum, 1 sigur prin Garantia de Livrare. Cea mai modernă metodă de optimizare este ataşarea un chiptuning extern ( tuningbox), care optimizează tot procesul de injecţie, fără modificarea softului . Scopul colaboararii este importul aplicatiilor de chiptuning elaborate de ingineri in . Aceasta operatiune presupune . Club AutoSally - Simeria, Deva - diagnoza auto, chiptuning , optimizari electronice, reparatii injectoare common rail, resoftare, pompe de injectie, tuning putere, . Sunt novice in privinta acestui aspect. A apelat cineva la un astfel de serviciu la masini diesel mai noi?

Sunt posibilitati de a creste performantele vehiculului dumneavostra… 1. RaceChip: Race-Box Inteligent. Am vb cu cei de la chiptuning si spuneau cami va creste putere cu vro cai dar nu erau siguri daca se va simti. Voi ce ziceti merita sa incerc? Si inca ceva, eu cred ca tu vrei un tuning soft, nicidecum un chip tuning care va duce si la pierderea garantii masinii, daca mai ai garantie. Salutare dragi colegi, am cautat in ultima vreme sa fac upgrade la Stage 1. Imbunatatirea performantei motorului si scaderea consumului.


Repertoriul nostru chiptuning include vehiculele din gama: BMW. Dupa modificarea prin chiptuning , va garantam ca veti fi pe deplin multumit de schimbarile care se vor simti la masina dumneavoastra. Cu o experienta de peste ani, Tomcar Electroserv va ofera servicii profesionale de electronica auto si chiptuning , diagnoza auto electronica, anulari DPF si . Cumpără chip tuning de la unul din magazinele noastre. Nu ai găsit chip tuning ? Poza Constatari (mecanice). Căutați o adaptare individuală pentru vehiculul Dvs.


O metodă accesibilă, chip-tuning -ul, care poate fi aplicată teoretic oricărei. Dimsport SRL este singura firma din Bucuresti care face chiptuning din. De altfel nimeni nu face test de pompa sau injectoare inainte sa-ti faca chiptuning. Se presupune ca daca te simti cu probleme, iti faci singur . ChipTuning Nitro OBDpentru automobile diesel. Cum sa distrugeti masina rapid si ieftin….


Chip tuning -ul pentru Opel este un proces care se efectueaza in vederea indeplinirii mai multor scopuri. TFSI 294KW DAZA BOSCH-MED17. Resoftarea chipului sau chiptuning în principiu înseamnă același lucru, diferența ar fi aceea că la resoftare nu mai este nevoie de deschiderea calculatorului, . TCM Turbo si pentru cei ce vin din forumul daciaclub.


CHIPTUNING -MUENCHEN- RO SRL, TIMIŞOARA. Societatea Maxxperformance. Aici veti gasi rapoartele celor care au optat pentru softarea ( chip tuning ) pe Dyno si au fost de. Engine tuning for diesel and fuel engines, specially tailored for your car. Up to percent more HP and Nm.


For all makes and models.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare