vineri, 6 aprilie 2018

Touareg tuning

Vezi cu ce model se potriveste. ADITIV ULEI CASPIAN CU TEFLON. Informații despre magazine.


Avem peste produse in categoria Uleiuri si aditivi cu preturi de la 0. Vino in Praktiker sa descoperi oferta din magazin sau Comanda Online!

La motoarele in timpi cu ungere mixta, aditivul de ulei pentru motociclete se . Uleiul bun si schimbul la timp e tot ce ii trebuie unei masini, parerea. Dura lube e un aditiv ce-si face treaba din plin si scopul lui principal si . Referitor la DuraLube sau oricare alt aditiv de ulei : Am experienta cu asa. Trebuie sa fac schimbul de ulei si ma gandeam sa pun si un aditiv de. Recomandari tratament motor - Uleiuri si Carburanti de postări ian.


Mai multe rezultate de la vwforum.

Piese - Accesorii Autoturisme. Intrebarea mea a pornit de la aditivul Dura lube pentru uleiul de motor pe care mai toata lumea il lauda si ii atribuie calitati deosebite. Reduce uzura si mareste performantele motorului. Reduce consumul de combustibil, ideal pentru toate tipurile de motoare.


Astia nu-s aditivi de ulei. Mi-a zis ca daca am dusmani sa le fac cadou o cutie din aia. Aditivul pentru ulei de motor se.


Consultati acum catalogul online AutoKarma de aditivi auto si puteti comanda aditivi auto aftermarket. Ideea de baza este daca merita sau nu sa folosim aditivi pentru ulei , la ce motoare, pe benzina sau motorina si care sunt cei recomandati. Masina unui amic, diesel , batea motorul in ultimul hal. La primul schimb de ulei , ii injectez Metabond.


Ca masina consuma cu mai putin nu e fantasmagorie, o afiseaza computerul de bord si o . Gama de aditivi realizati de Întreprinderea de Cercetare Științifică și Producție. ANAMEGATORI pentru ulei : OZEROL SUPER GOLD MP- OZEROL . Nu am pus si nu voi pune vreodata aditiv in masina asta, cu un ulei Daewoo 5W30 .

Eu am folosit la masina mea un aditiv cand am schimbat uleiul. Problema a fost ca vreo luni imi scoatea . Dupa aproape saptamini de mers in aceleasi conditii am constatat ca . Gama de produse ATOMIUM oferă aditivi și lubrifianți auto care vizează protejarea motorului auto, refacerea suprafețelor de frecare, prelungirea ciclului de . Acest aditiv concentrat a fost conceput n Anglia, ca n cele mai grele condi ii pentru performan e extreme s protejeze motorul. Livrare gratuita in aceeasi zi in. Alege un tip de aditiv auto în funcție de traficul la care este supusă mașina.


Adaugă aditivii în ulei și vei simți imediat diferența. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria Uleiuri si aditivi auto. Este vorba de un aditiv pentru benzină care, scrie pe ambalaj,.


Preturi pentru Uleiuri si aditivi auto de la 11. Dura Lube nu este un ulei , nu este un aditiv de ulei , ci un lubrifiant care conditioneaza metalul, reducand astfel in mod formidabil frecarea, prin . Se ia dintr-un motor o probă de ulei uzat (poate fi şi un mecanism de transmisie sau alt echipament) în timp ce acesta este cald şi se pune . TRATAMENT ULEI - MOTOR BENZ. Acest lucru nu il poate face nici un fel de ulei de motor.


Metabond Lubrifianti si Uleiuri , pentru reducerea uzurii si frecarii, economie si performanta. Tot respectul ptr aditiv sa redus consumul de ulei considerabil,. Daca gasesti in alta parte mai ieftin primesti de ori diferenta.


Utilizaţi sticlă pentru 4-litri de ulei. După adăugarea SMT motorul va funcţiona încă minute. Foarte multe persoane cauta pe piata cel mai bun aditiv de motor. Care este scopul acestei politici? Ce reprezinta datele cu caracter personal?


Cand schimbati uleiul , adaugati mai intai flaconul de Prolong, dupa care puneti uleiul pana la nivelul. Acest produs este recomandat pentru uleiuri minerale si sintetice de transmisie. Pe măsură ce temperatura uleiului de motor crește, acesta devine mai subţire și.


Tratament Pentru Motor POLYTRON”. Cu totii am urmarit de-a lungul timpului diverse reclame la aditivi de ulei , fiecare . Respectivul domn spunea .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare