vineri, 11 ianuarie 2019

Aparatura spalatorie auto

Vand afacere la cheie: spalatorie de covoare profesionala si auto. SELF SERVICE - Aparatura pentru spalatorie auto. Aspirator spalatorie auto profesional umed uscat motoare Tron.


Electronice si electrocasnice Alte aparate electronice. Astfel, ADROM GROUP, aduce pe piata din Romania o gama vasta de echipamente pentru spalatorii auto , fabricate de cei mai renumiti producatori din acest .

Gasiti in aceasta pagina si echipament spalatorie auto sau . Vindem, punem în funcțiune și oferim Service pt. Autoequip Solution vinde echipamente pentru spalatorii auto. PULVERIZATOR KWAZAR POWERSPRAY - trigger detergenti chimici, spalatorie auto. Compania SM STEMI CLEAN comercializează utilaje pentru spălătorii.


Echipamente spalatorie auto profesionale. Toate produsele de cosmetica auto profesională comercializate respectă cele mai .

Pentru ca esti in cautarea unei spalatorii auto self service am pregatit pentru tine noi. Putem integra in aparatura pentru spalatorie auto aparate cu fise sau . Utilaje spalatorie auto de la importatori, distribuitori, prestatori servicii directi prezenti pe Bizoo. Kit complet Lance spalare, spumare, cuple rapide si duza inox. Spalatorie auto - automata Ploiesti ( fara perii ). O spalatorie auto autonoma de tip self service (clientul este cel care isi spala masina) pentru boxa auto costa 4. SmartWash Plus a revoluționat tehnologia pentru instalațiile de spălătorie auto self service, cu o singură pistă.


Nu mai faceți compromisuri în ceea ce . Spălătorie auto fără atingere în versiune compactă. Toate informatiile de care ai nevoie pentru deschiderea unei spalatorii auto self service. Dacă în cazul majorităţii concurenţei producătoare de aparate de spălat self . Lucrări efectuate în garanţie şi post garanţie pentru toate echipamentele de spălătorii auto.


Consultanţă în proiectare şi amenajare de spălătorii auto manuale, . Pentru statiile de carburanti, reprezentante auto , spalatorii , . Piese, dotari agregate spalatorii presiune inalta. Accesorii de echipament spalatorii auto.

Unități pentru spălarea aparate de înaltă presiune. Plan de afacere si manual operational. Deschiderea unei spalatorii auto este o oportunitate, avand in vedere.


Astfel, ne-am descis sa fabricam utilaje pentru spalatorii auto in regim self service si sa contribuim la . Oferim serviciul de spalatorie auto mobila Spalare in Parcare. Cumpara Acum Aparate spalat cu presiune de la eMAG. Conceputul: spălare exterioară ( fără operatori ) a automobilelor, într-un timp maximal scurt și costuri mici, cu ajutorul unui echipament automat specializat cu o . Servicii de geometrie auto si service roti cu personal calificat si echipamente de. TECNOVAP este leader mondial al producatorilor de aparatura de profil.


SPĂLĂTORIE SERVICE RAPID SERVICE CLIMA REGLAJ DIRECTIE. Mosmatic oferă o gamă completă de produse necesare pentru echiparea unei spălătorii auto în regim de autoservire. Noi oferim cea mai mare selecţie pe plan.


Construim spalatorii auto self service cu jetoane sau fise in toata tara. Reprezentam in Romania compania Wash Italia, o companie cu renume international si. SPALATORIA AUTO ALFA SIGHISOARA va ofera urmatoarele servicii:. Te numeri printre posesorii de autovehicule care curăță mașina timp de câteva ore, deși toți cunoscuții spun că aceasta este curată?


Cu peste ani de experienţa in industria spălătoriilor auto echipa noastră se. Ne adresam in special proprietarilor de spălătorii auto care au nevoie de suport . Pompe La noi gasiti apropape orice tip de pompa pentru spalatorie auto insa vindem cu precadere modelele de la Power Wash si InterPump. Compară cele de companii din COM. BENZINARIE OMV GARA NORD TIMISOARA CU SPALATORIE AUTO AUTOMATA.


Inovatii pentru pionierii spalarii automobilelor Condusa . Portal de spalare si polish-are. La Jetoane”, spălătoria auto în regim self-service din Iași se extinde în. Va punem la dispozitie aparatura de ultima generatie cat si personal calificat. La Dedeman puteti alege oricare din cele produse din categoria Aparate de. PLAN DE AFACERE - SPALATORIE AUTO - UNIVERSITATEA TEHNICA DIN.


Utilajele necesare sunt: doua aparate de spalare cu jet de apa sub presiune, . Aparat de spalat cu presiune magazine, preturi, oferte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare