joi, 17 ianuarie 2019

Pompa de inalta presiune ford mondeo

Spălătoria automată pentru covoare GO Clean din municipiul Târgovişte ajută la curățenia de toamnă cu un nou utilaj : o mașina de finisat, . Echipamente de curatat covoare, mocheta. Aparatura profesionala pentru curatarea . VAND UTILAJE KAERCHER, NOI, NEFOLOSITE SI SIGILATE PENTRU SPALATORIE. Vreau sa deschid o spalatorie profesionala.


Atat Spalatoria cat si curatatoria sunt deschise pe tot parcursul anului datorita.

Furnizare echipamente si utilaje spalatorie auto. Inregistrati-va pentru a avea acces la . Compania SM STEMI CLEAN comercializează utilaje pentru spălătorii orientate pentru toate tipurile de afacere, în felul acesta acopera tot segmentul de piaţă . Testarea trenului automat de spalat covoare livrat la Budapesta de Tip Top company din Cluj. AVIM ARM CONSULTING SRL - Spalatorii industriale si curatatorii chimice la.


Masini de spalat, masini curatat, calandre, uscatoare. Experienta noastra de peste de ani in domeniul WETDRY- CLEANING . SDS Group distribuie in Romania, o gama larga de echipamente si utilaje pentru. Gasiti in aceasta pagina si echipament spalatorie auto sau echipamente .

ECHIPAMENTE CURATATORIE CHIMICA . GRUP POMPANT - pompa de spalat cu presiune apa rece - spalatorie auto. Importator utilaje profesionale pentru Spalatorii Verificati produsele . HOREIND - Solutii totale pentru o piata globala. Utilaje profesionale pentru spalatorii.


ARTMECC: Producator de conveioare in forme . Kit Starter de consumabile si accesorii pentru spalatorii de covoare. Magazin online de echipamente si utilaje pentru spalatorii si horeca. Antreprenorul susține că . Autoequip Solution vinde echipamente pentru spalatorii auto. Centrifuga de stors covoare . Compania noastra va pune la dispozitie tot ceea ce aveti nevoie pentru spalatorii self service, acestea fiind fabricate prin procese tehnologice avansate, . Aspirator profesional cu carcasa metalica pentru uscat si umed cu poziti de aspiratie , recomandat pentru spalatori auto si uz industrial. Aditional acestora, va punem la dispozitie utilaje curatenie si echipamente.


Construim spalatorii auto self service cu jetoane sau fise in toata tara. Acest sistem este potrivit locatiilor care spala un volum mare de vehicule si utilaje. Curăţătorie și Spălătorie profesională de covoare in Cluj-Napoca ALDA, Baciu, judetul Cluj, transport.


Lista companiilor din Moldova ce se ocupa cu vanzarea utilajelor pentru spalatorie auto si dereticare. Gaseste informatii despre adrese si numere de telefon cu .

Vindem utilaje industriale pentru curățenie marca Safran, fabricate în Turcia. Este un utilaj foarte bun şi util pentru haine de piele, pentru a le reda . Va rugam sa va uitati mai jos pentru a gasi lista completa a anunturilor pentru echipament de spalare cu presiune second hand din sectorul cu utilaje pentru . Investitie estimativă: minim 22. Daca ceea ce cautati este spalatorie covoare cu colectare si livrare de la domiciliu, este exact ceea ce va oferim. Spalarea se face mecanic, cu utilaje.


UTILAJE pentru CURATATORII CHIMICE (ECOLOGICE), SPALATORII HAINE, SPALATORII pentru SPITALE, etc. Confidential is looking for Mecanic utilaje spalatorie in Bucharest. Servicii ecologice profesionale de spalare auto . Vand aparatura profesionale pentru spalatorie de covoare. Montare si punere in functiune de unitati complete de spalatorie si curatatorie chimica.


Electrocasnice profesionale. SERVICE MASINI DE SPALAT SI UTILAJE SPALATORIE. WashTec Cleaning Technology este liderul mondial in productia de echipamente automatizate pentru spalatorii auto. Inovarea continua a fost este si va ramane . Comanda acum echipamente pentru spalat si curatat de pe bilancia. STRONG WASH SUMMER - spuma activa spalatorie-autoElimină până în . De ce să deschidem o spălătorie auto self service EHRLE?


Cea mai bună investiție: Construcția unei spălătorii auto adaptată nevoilor Dvs. AȚI PORNI O AFACERE, ȘI VĂ INTERESEAZĂ POSIBILITĂȚILE DE . Mosmatic oferă o gamă completă de produse necesare pentru echiparea unei spălătorii auto în regim de autoservire. Noi oferim cea mai mare selecţie pe plan.


Vand set complet utilaje spalatorie auto. Personal necalificat, operator utilaje spalatorie moderna in Constanţa cu program Full-Time, fără experienţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare