luni, 8 aprilie 2019

Dezinfectare clima auto

Sterilizare, dezinfectare , detoxifiere. Igienizare aer condiționat auto : metode de curățare și sfaturi. Astfel, aerul care va intra în mașină prin sistemul de climatizare va fi rece, proaspăt și curat. Se recomanda o curatare minutioasa si o dezinfectare a intregii instalatii . Servicii Auto - Transporturi . Dezinfecteaza si igienizeaza. Pentru a ne putea baza pe instalatia de climatizare a masinii indiferent de canicula de afara Recomandam Verificarea anuala a parametrilor de functionare a . Descopera promotiile zilei, ai preturi . Spray profesional pentru curatarea si igienizarea sistemului de climatizare.


AC deși, citind acum articolul menționat, văd că nu s-au înregistrat cazuri la instalațiile auto. Pe 4tuning găsești poze și filme cu dezinfectare climatizare auto , produse dezinfectare climatizare auto , ultimele știri și discuții pe forum despre dezinfectare . Oferte pentru spray curatare clima auto la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Produs special pentru curatarea si dezinfectarea instalatiei de aer conditionat. Indeparteaza microbii, bacteriile, ciupercile si. Nu alege variante ieftine si ineficiente cand e. Oferim servicii de igienizare aer conditionat auto si de climatizare auto la cel mai mic pret din Cluj.


Soluţia de curăţare a instalaţiei de climatizare Liqui Moly, îndepărtează optim şi economic. Pentru curăţarea şi dezinfectarea instalaţiei de climatizare. Solutii intretinere si curatare auto interior. Tratamentul de dezinfecție ucide microbii, dezinfectează habitaclul, elimina mirosurile. Cand este necesara curatarea instalatiei de climatizare auto ? Cantitatea de freon necesara incarcarii instalatiilor de climatizare auto este.


Capacitatea sa de dezinfectare este pana la maxim grade Celsius, astfel . Vă punem la dispoziție o soluție de dezinfectare cu ozon, deoarece: – Dispozitivul Ozon Maker, o licență Magneti Marelli creează ozon, ce va distruge orice . Categorii relaţionate de Spray pentru curatarea climei. Spuma activa curatat interior auto Wurth, 5ml. Spray dezinfectat instalatie climatizare Wurth, 300ml. Stie cineva cum se curata instalatia de climatizare cu spray-ul. Arad la dezinfectat climatizarea, am incercat si spray-urile, . OFERTA INCARCAM FREON AUTO CLIMA R 1A INBUTELIAT NOU LA.


DEZINFECTARE CLIMATIZARE. Instalația de climatizare auto este un ansamblu de echipamente care asigură. Se dezinfectează conductele de aerisire imediat ce se simte miros neplăcut . Bacau Incearca la magazinele mai mari de piese auto. Cel mai important eveniment al industriei auto aftermarket. CATALOG ECHIPAMENTE, PIESE ŞI ACCESORII CLIMĂ.


Domeniu de utilizare, Auto , Sistem de climatizare. Sfaturile noastre pentru intretinerea si folosirea corecta a sistemului de climatizare auto. Are sediul in regie vis-a -vis de R langa o firma de inchirieri auto. Spuma de dezinfectare si curatare climatizare si produs de degresare a. Prin tehnologia ultrasunetelor vă scapă de mirosurile urâte provenite din sistemul de climatizare a maşinii precum şi cele de pe suprafeţele interiorului maşinii . Piesele de schimb auto ar trebui să se potrivească la fel de bine ca și originalele , iar montarea lor.


Sistemul de aer conditionat al masinii poate fi verificat si intretinut. Locul intunecos si racoros din instalatia de climatizare a masinii este un. Aparatul ATOM este un echipament modern care vă poate fi de folos la igienizarea oricărui sistem de climatizare căt și pentru tratamente . Oferta pentru a igieniza mașina cu ozon ajută la dezinfectarea habitaclurilor autovehiculelor, precum și a sistemelor de climatizare auto.


IGENIZANT - igienizeaza si dezinfecteaza canalele de ventilatie din interiorul . Sprayul este clima expert, costa vreo lei si se gaseste in benzinariile mol sau la kaufland. Produs de o calitate ridicata indicat pentru curatarea si igienizarea tuburilor de aer ale instalatiilor de clima auto , microbuze si camioane. Pentru noul sezon de iarna reparam instalatii de cadura auto , demontaj bord auto.


Crește confortul in timpul condusului. Elimină mirosurile de mucegai. Cand porniti aerul conditionat, fie ca este vara sau iarna, interiorul se umple de un miros neplacut . Curata, dezinfecteaza si igienizeaza. Spray curatat sistem climatizare , Moje Auto , 300ml la Dedeman.


Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Intretinere piese pe site.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare