luni, 15 aprilie 2019

Utilaje pentru spalatorie auto

SELF SERVICE - Aparatura pentru spalatorie auto. Vand utilaje spalatorie auto wapuri si linii spumare automat. Gasiti in aceasta pagina si echipament spalatorie auto sau . Utilaje spalatorie auto de la importatori, distribuitori, prestatori servicii directi prezenti pe Bizoo.


Cand spui utilaje pentru spalatorii auto , gandul te duce la acel banal furtun cu apa, pe care-l tine in mana baiatul de la spalatorie, baiat care in decursul anilor. Compania SM STEMI CLEAN comercializează utilaje pentru spălătorii. Toate produsele de cosmetica auto profesională comercializate respectă cele mai . Vindem, punem în funcțiune și oferim Service pt. GARNITURI PRESIUNE - pentru aparate presiune spalatorie auto . Autoequip Solution vinde echipamente pentru spalatorii auto.


Echipamente si sisteme pentru spalatorie auto. Aspirator profesional cu carcasa metalica pentru uscat si umed cu poziti de aspiratie , recomandat pentru spalatori auto si uz industrial. Astfel, ne-am descis sa fabricam utilaje pentru spalatorii auto in regim self service si sa contribuim la dezvoltarea unor afaceri de succes. Productia este ridicata . Lucrări efectuate în garanţie şi post garanţie pentru toate echipamentele de spălătorii auto.


Consultanţă în proiectare şi amenajare de spălătorii auto manuale, . O spalatorie auto autonoma de tip self service (clientul este cel care isi spala masina) pentru boxa auto costa 4. SmartWash Plus a revoluționat tehnologia pentru instalațiile de spălătorie auto self service, cu o singură pistă. Nu mai faceți compromisuri în ceea ce . Aparate Karcher, utilaje spalatorii auto , Karcher comercial, aparate de spalat cu presiune. Va rugam sa va uitati mai jos pentru a gasi lista completa a anunturilor pentru echipament de spalare cu presiune second hand din sectorul cu utilaje pentru . Majoritatea echipamentelor din spalatoria dumneavostra sunt atat de fiabile incat este de ajuns o mentenanta stabilita la anumite intrvale de . Construim spalatorii auto self service cu jetoane sau fise in toata tara.


Acest sistem este potrivit locatiilor care spala un volum mare de vehicule si utilaje. Ce inseamna o spalatorie self service : spatiu modern unde iti poti spala singur. Totul pentru cleaning, spalatorie auto ,hotel,retail ! Antreprenorul susține că . Lista companiilor din Moldova ce se ocupa cu vanzarea utilajelor pentru spalatorie auto si dereticare.


Utilaje pentru spalatorie auto

Gaseste informatii despre adrese si numere de telefon cu . RIMPAR SRL, CORMACH WASH S. VAND UTILAJE KAERCHER, NOI, NEFOLOSITE SI SIGILATE PENTRU SPALATORIE. See contact information and details about Fabrica de Spalatorii Auto. Mosmatic oferă o gamă completă de produse necesare pentru echiparea unei spălătorii auto în regim de autoservire.


Noi oferim cea mai mare selecţie pe plan. Furnizare echipamente si utilaje spalatorie auto. Servicii ecologice profesionale de spalare auto . Oferte produse si servicii: utilaje spalatorii auto. Iti reparam wap-ul, utilajele de spalatorie auto , grupurile pompante, intr-un timp scurt,.


Utilaje pentru spalatorie auto

Dacă cauți echipamente Spălătorii Auto cu FISE, Washberg îți oferă cel mai bun preț și calitate: Preț echipament 6. Inregistrati-va pentru a avea acces la . Suntem o echipa de oameni tineri si. PLAN DE AFACERE - SPALATORIE AUTO - UNIVERSITATEA TEHNICA DIN. La Cylex vei gasi informatia, împreună cu telefoane, date de contact, orele de deschidere, păreri si oferte . Kärcher ofera o gama completa de sisteme de curatare la interior si la exterior a autoturismelor si vehiculelor comerciale: utilajele pentru spalatorii auto cu. PKD Grup- Spalatorie auto cu reciclarea apei- Utilaje second hand - diverse. Nu ai găsit ce ai căutat?


Completează o cerere de piese auto. Cererea este transmisă către firmele de piese auto și parcurile de dezmembrări. Va oferim o gama larga de echipamente pentru spalatorii auto si intretinere auto. Factorii care influenteaza cantitatea de solutie consumata in timpul spalarii sunt: marimea . Utilaj ultramodern pentru spalare autoturisme si furgonete tip portal.


Aplicator detergent spuma, duze suplimentare. Soluții întreținere interior auto. Kit supape pentru pompe de presiune udor modelele MC-MCW-MD-ME-ML-MKC -MKL-PNC-PND-PNE-PNL. Apoi, maşina trece prin mai multe jeturi pre-programate şi utilaje rotative, . Cumpara solutie spalatorie auto online pe eMAG.


Comanda Acum si ai Livrare Rapida si Retur simplu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare