miercuri, 25 septembrie 2019

Aditiv motor

Nu contine plumb, silicon sau teflon . Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in . Oferte pentru aditiv motor benzina la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără aditiv motor benzina de la unul din magazinele noastre. Accesați Liqui Moly Engine Flush - Un aditiv pentru ulei auto ieftin si bun pe care ti-l propunem in cazul in care crezi ca motorul tau ar beneficia de pe . Dupa ce te informezi cu privire la aditivi pentru ulei de motor pentru benzina cu ajutorul acestui ghi poti sa cumperi online produsul de care ai nevoie.

Astfel, poti deschide coletul si verifica produsul inainte sa platesti. Piese - Accesorii Utilitare – Camioane. Scurte clipuri: INAINTE de tratament. Ce ati spune daca sunetul pe.


Intrebarea mea a pornit de la aditivul Dura lube pentru uleiul de motor pe care mai toata lumea il lauda si ii atribuie calitati deosebite. Pachet tratament pentru motoarele pe motorina sau benzina. T-reprezinta o nanotehnologie inovativa . Alege un tip de aditiv auto în funcție de traficul la care este supusă mașina.

Foarte multe persoane cauta pe piata cel mai bun aditiv de motor. Veti vedea ca exista o multime de optiuni de astfel de produse dintre care veti putea alege. Pastreaza “sanatatea” automobilului tau cu . Metalubs Lubrifianti si Uleiuri, pentru reducerea uzurii si frecarii, economie si performanta.


Totuși, acest lucru nu este capătul capabilităților Pro Engine Ultra - acest produs nu. Tratament motor cu Metalubs. Rate in magazin, aprobarea creditului pe loc.


Verificați gama vastă de produse de îngrijire auto, la prețuri corecte. XADO STAGE MAXIMUM Atomic Metal Conditioner TWIN TURBO este un tratament de motor al autoturismelor inovativ cu componente, de generatie noua, . Utilizare: pentru intretinerea motoarelor noi, folosite si uzate. Vezi detalii suplimentare. Aflati informatii despre pret si disponibilitate pentru Uleiuri si aditivi auto pe site.


Este vorba de un aditiv pentru benzină care, scrie pe ambalaj, ar lubrifia. De atunci motorul merge întradevăr mai bine, este mai silenţios şi nu . O formulă exclusivă pentru fortificarea uleiului de motor cu extra-proporţie de aditive, . Gama de produse ATOMIUM oferă aditivi și lubrifianți auto care vizează protejarea motorului auto, refacerea suprafețelor de frecare, prelungirea ciclului de . Trecem pe linga tefloane si alte bisulfuri. Pe care il considerati mai util pt un motor diesel trecut de 3ook.

Am trecut de mult prin discutiile . Stabilizator de ulei, este conceput pentru a garanta urmatoarele . Aditiv motor - stabilizator ulei. Hai s-o luam logic: Exista firme mari si serioase care fabrica uleiuri de 1de ani , cu laboratoare dotate, unde se fac teste si se imbunatatesc . Motor Up este tratamentul pentru motor cu efect . Ceratec - tratamentul ceramic pentru protectia impotriva uzurii motoarelor cu ulei si reducerea consumului de la fabrica de aditivi de motor Liqui Moly, a primit . RESURS, uzura este redusă de la primele secunde dupa pornirea motorului. Măsurarea inelelor cromate. Lățimea canelurii corespunde cu cantitatea de . NanoLub este un lubrifiant fluid bazat pe nanosfere de WS(Bisulfura de Tungsten) obtinut prin tehnologie de ultima ora, pentru a fi folosit in reducerea . Magazin piese auto online. Tot aud o reclama la radio la Duralube.


MOTOR -LIFE a fost dezvoltat pentru . ATOMEX 2X ESTERI SI REVITALIZANT - ADITIV ULEI PENTRU CURSE. Cumpara acum, 1 sigur prin Garantia de Livrare. De notat ca este vorba de un motor Diesel clasic in stare cat se poate. Carboss este aditivul care are de gând să-ți îmbunătățească performanțele motorului mașinii, folosindu-se de tehnologia nanoparticulelor. CARACTERISTICI - Previne frecarea uscată sub sarcini mari, supraîncălzire și pornirea la rece a ICE - Crește durata de viață a motorului cu utilizarea regulată.


Uleiuri auto, aditivi motorina si benzina, lubrifianti, tratament cutii de. Beneficiaza de Garantie si Livrare rapida. Informații despre stoc: 2lei. De ce este important sa folosesti aditivi auto pentru uleiul de motor ? Se poate marii compresia la motoare putin uzate cu aditivi ? Daca da ,ce aditiv pentru motor este mai indicat(marca). Poate ca era momentul sa cada sau poate a fost pura coincidenta . Soluția de alunecare MoS² creează pe toate suprafețele de frecare și alunecare peliculă înalt rezistentă la solicitări.


Eu unul nu vad rostul aditivului in ulei, am vazut motor boxer , in timipi,racit pe aer, ce-i drept de masina nu de motocicleta , care mersese cu aditiv , din . Prin urmare, mulți conducători auto adaogă aditivi speciali în combustibili. Pentru a asigura o alimentare adecvată de combustibil pentru motor în perioada. Prin acest aditiv , Schaeffler și Liqui Moly aduc o noutate pe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare