joi, 1 octombrie 2020

Sistem injectie common rail

Sistem injectie common rail

Dar la sistemul de injecţie common rail generarea presiunii este separată de injecţie , ceea ce înseamnă că există în mod constant carburant la presiunea . Sistemele de injecţie Common Rail au un design modular. Fiecare sistem este alcătuit dintr-o pompă de înaltă presiune, injectoare, o rampă . Ideea de bază a sistemului este ca realizarea presiunii de injecție să se producă. La Firma Bosch se cercetează un nou sistem Common rail , la care . Note Tipuri de motoare diesel: cu pompe-duse vs. Cum functioneaza injectia pompe-duse? Ce sistem de injectie la masinile diesel este cel mai bun?


Grație presiunii înalte și a orificiilor foarte fine cu diametru de doar o zecime de milimetru din duzele de injecție , injectoarele sistemului Common Rail pot . Cel mai important aspect al unui motor common rail este faptul ca distributia combustibilului la injectoare se face dintr-o conducta principala . SCHEMA LOGICA DE DIAGNOSTICARE A SISTEMULUI COMMON RAIL. Title: SISTEME DE INJECTIE COMMON RAIL PE MOTOARE MAS SI MAC CU INJECTIE DIRECT? Author: Mîrzea Vasile, Name: SISTEME DE . Reparatii profesionale ale componentelor sistemului de injectie diesel common rail la preturi avantajoase.


Diesel cu injecţie directă, pompa produce presiune. Afla de la noi ce este sistemul Common Rail sau CRDI si cum functioneaza. Vezi cum a imbunatatit sistemul de injectie al motoarelor diesel. Datorită presiunii de injecţie sporite, noile modele piezo Bosch reprezintă tehnologia de.


Sistem injectie common rail

Prin comparaţie: Presiunea generată de un sistem common - rail este . Primul automobil pe care s-a montat sistemul de injectie common rail a fost Alfa Romeo 1cu motor 2. Acest sistem de injectie directa poarta numele de pompa injector,. Acest lucru este mai evident in cazul sistemelor de injectie cu pompe VP care au comanda electronica sau common rail. Sistemul de injectie cu rampa comuna Common Rail cu acumulator de inalta presiune ,este singurul sistem unde presiune este generata . Cuvinte cheie: common - rail , Diesel, Ford-Focus, motorină, injecție.


Oferte pentru pompa injectie common rail la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Supapa reglaj, cantitate combustibil ( sistem common - rail ) pompa inalta . Principiu de functionare al sistemului de injectie common rail. Ideea de baza a sistemului este ca crearea presiunii de injectie sa se produca independent de . Informatie debut injectie : La un Common Rail calculatorul comanda direct . Delphi, producator american de componente auto, lanseaza o noua generatie de sisteme de injectie diesel, Common Rail , incluzand . Noua familie de sisteme Delphi diesel common rail de înaltă performanță. Noul sistem de injecție directă de înaltă presiune (HPDI) pentru . Descriere:Set de doua simulatoare pentru sistemele de injectie Common Rail pentru verificarea pompelor de inalta presiune si a injectoarelor Common Rail , se . Sistemul Common Rail este un sistem modern de injectie pentru motoare diesel cu injectie directa unde generarea presiunii si injectia carburantului sunt . Cumpara acum Solutie curatare depuneri de pe sistemul de injectie Diesel , COMMON RAIL DIESEL SYSTEM PROTEC 3ML la pretul de 39.


Conectare la presiune înaltă. Sonax Aditiv Pentru Protejarea Sistemului Diesel Common Rail 250ML. Pompa de inalte injectie common rail VW Audi CBBB CBA CAG CBAB Bosch. Motorul diesel common - rail : Sistemul de injecţie common - rail CRS3-prezintă primul injector piezo Bosch pentru autoturisme, care . Re: Probleme sistem injectie motoare diesel common - rail.


Bosch a furnizat tehnologia de injecţie pentru primul motor diesel utilizat într-un. Sistemul common - rail a făcut posibil, pentru prima dată, ca pe un singur ciclu . Test CR a fost conceput pentru a extinde posibilitatile de testare pe un stand de probat pompe de injecţie clasic, la sisteme de injecţie COMMON RAIL de . Produse din categoria Duza injector CR - Sistem common rail - Injectie diesel - Motor Filtre - Produse auto. In caz contrar pompa de . Este un aditiv destinat pentru instalatii moderne Common Rail si pompe cu sistem de injectie , cu rol in indepartarea si detasarea particulelor depuse in pompa . Common Rail Diesel System Cleaner a fost special proiectat pentru motoarele diesel cu . Verificare, diagnosticare, reparare pompe de injecţie Common Rail CP4. Reparaţii sisteme de injecţie Bosch, Delphi, Zexel aflate în garanţie de primă dotare. Off-Highway, cat si pentru vehicule comerciale.


Sistem injectie common rail

Reparatii sisteme de injectie Diesel Common Rail - Sc Sys Testing Srl este o societate specializata in testarea, repararea si reconditionarea sistemelor de . In proiectarea si constructia automobilelor moderne se incearca a urmari in primul rand sporirea puterii litrice prin marirea turatiei, ceea ce implica utilizarea unui . Definitie – Common rail sau rampa comuna este sistemul de injectie directa ce se foloseste la multe motoare cu ardere interna, dar in mod special la cele cu . De asemenea, sistemul de injecţie al multor motoare trimite înapoi în rezervor. Pompa injectie combustibil, pompa inalta presiune. Mechanikus va ofera servicii de testare, diagnosticare pe standuri . Echipament testare Diamand 2- sisteme injectie diesel Delphi. Aditiv pentru motoarele Diesel Common Rail - curata si protejeaza sistemul deinjectie.


Tester injecție Conține produse. Kit testare sistem de injectie combustibil, benzină. Kit pentru extras injectoare BMW Common Rail.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare