marți, 30 august 2016

Cod portocaliu de ninsori

Ne aşteaptă de ore cu vreme severă şi schimbări dramatice de temperatură iar judeţe ale ţării vor fi sub avertizare de cod galben şi . Avertisment de ultima oră de la meteorologi. Specialiştii au emis o avertizare cod portocaliu , dar și una cod galben. Jumătate din țară, sub avertizare meteo de ninsori și viscol! Forțe suplimentare pregătite să . In intervalul decembrie, ora - decembrie, ora 1 precipitatiile se vor extinde, cuprinzand cea mai mare parte a tarii.


Cod portocaliu de ninsori

ANM a emis o avertizare de vreme rea de tip cod portocaliu pentru mai multe județe din România. Dacă până acum se anunța o primăvară . Zonele montane din judeţele Caraş-Severin şi Hunedoara se află sub cod portocaliu de ninsori şi viscol. Până la ora 1 la peste cota 1. Pentru opt judeţe a fost . Europei, cerul va fi variabil, dar în zonele joase de relief, mai ales dimineaţa, pe suprafeţe mici va fi ceaţã. Specialiștii au stabilit că întregul teritoriu al țării va fi sub cod galben și portocaliu de ninsori și vreme extremă. Informarea meteorologică este . Iar de sambata de la ora 06:pana duminica la ora 12:va fi valabil un cod portocaliu de ninsori si viscol.


In judetele Timis si Caras-Severin, . De vineri noapte, va intra în vigoare un Cod galben de ninsori. După o perioadă în care precipitațiile sub formă de ninsoare au lipsit, în majoritatea regiunilor țării fiind înregistrate ploi și lapoviță, iarna își . Ninsorile vor pune stăpânire pe întreaga țară, mai ales în zona Banatului, unde meteorologii au emis cod portocaliu de precipitații sub formă . Cod Portocaliu de ninsori abundente, strat semnificativ de . Mai multe județe sunt sub cod galben și cod portocaliu de vremea rea. Meteorologii anunță ninsori și viscol în acest weekend. Se așteaptă ninsori moderate cantitativ, strat consistent de zăpadă,. Atenționarea cod galben de ninsori viscolite la munte și de ploi în zonele mai joase . Deja ninge viscolit la munte.


Cod portocaliu de ninsori

Cod portocaliu de ninsori şi viscol în Gorj, Vâlcea şi Argeş. Avertizarea de cod portocaliu de viscol a fost extinsă la judeţe din sudul şi sud -estul ţării, până duminică la ora 22. Fenomene extreme în România! Actualizare areale coduri roșu și portocaliu de ninsoare.


Cod Galben în de judeţe. Peste o sută de evenimente se desfășoară în cadrul celei de-a opta ediții a Târgului de carte Gaudeamus Litoral. COD PORTOCALIU ANM, avertizare meteo: cod portocaliu de VISCOL. Printre acestea, lansarea . Codul vizează patru judeţe, . Acum ore - Copiaza codul:.


Cod portocaliu de ninsori

Atenţionare de călătorie: Grecia - cod portocaliu de furtuni puternice. Bulgaria - cod galben de vânt şi ninsoare 17:Galaţi: . Astfel, zonele de munte din judeţele Prahova, Argeş și Dâmboviţa se află joi, până la ora . Cod galben – februarie: intensificări susținute ale vântului în Banat, Crișana, Muntenia, Dobrogea, sudul și.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare