marți, 9 august 2016

Garnituri compresor ac

Oferte pentru set garnituri compresor ac la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Nu rata promoțiile zilei! Supapa regulatoare compresor. Bobina ambreiaj compresor. Cupla magnetica climatizare.


Tutoriale Auto Dan Okialbastrii. Cumpara acum de pe Okazii. Am nevoie de cele garnituri de etansare a carcasei compresorului de ac ,sunt toate la fel.


Si parca as prefera, vorba lui Otmar, sa schimb doar acele garnituri. Analiza defecţiunilor unui compresor şi aspectele de care trebuie ţinut cont în identificarea corectă a defecţiunilor. Piese Clima Auto - piese de schimb pentru compresoare de aer conditionat ,. Informații despre stoc: 1lei. Garnitura compresor clima. Ambreiaj compresor aer conditionat tip delphi opel astra g. Set garnituri compresor delphi astra g astra h. Va salut, am observat acuma recent ca pe compresorul de clima se afla ulei pe.


Garnituri compresor ac

Compresor aer conditionat VW GOLF V (1K1) 1. Se schimba doar niste garnituri si se reincarca instalatia cu freon. Nu este nevoie sa se schimbe compresorul. Unde si cat costa, cei care fac alternatoare nu fac si compesoare AC. Pierderile de freon nu pot fi cauzate de senzorul de presiune , de obicei pierde pe la garnituri , pe la radiatorul de clima , compresor sau . Are cineva habar unde as putea comanda sau gasi setul de garnituri pentru modelul acesta de compresor ? Eu caut de zile si nu gasesc . Oferta cea mai recenta Turbo-Tec include reconditionarea de compresoare de aer conditionat.


Inlocuire garnituri compresor AC Delphi Opel Corsa C. Ai un compresor care numai functioneaza sau scoate sunete ciudate? AC este de a recondiţiona. Contine: - carcasa recirculare, clapeta recirculare, garnitura etansare carcasa. Valva compresor climatizare Chrysler si supapa regulatoare. Toate tipurile de O-ringuri, garnituri , presetupe.


A schimbat garnituri si gata problema rezolvata. Asta e doar o varianta neoficiala nu garantez nimic, nu stiu daca poti strica alceva prin . Programul nostru include, pe lângă compresoare și condensoare. Un set cu garnituri speciale AC. Adaptor pompa vacuum si AC. Dispozitiv montare ambreiaj compresor clima.


SET GARNITURI MOTOR CHIULASA BLOC MOTOR. Preturi garnitura frigider - Lista cu rezultate pentru garnitura frigider. COMPRESOR ULEI SI ALTELE.


Produse şi servicii: Piese de schimb instalaţii aer conditionat , Piese de schimb. Comercializacompresoare , agregate frigorifice,suflante,vaporizatoare. Executăm garnituri pentru toate tipurile de frigidere, lăzi şi camere frigorifice. Incarcare instalatie AC – 2RON sau completare ron/100g + ron ulei.


Inlocuit arc fata de la 1RON bucata; Inlocuit bobina compresor A/C – de la . Inlocuit pompa servodirectie + curatare instalatie - pentru auto cu AC, fabricate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare