miercuri, 17 august 2016

Spray curatare clapeta acceleratie

Spray curatare clapeta acceleratie

Este un dizolvant activ, special pentru curatarea murdariei obisnuite si a depunerilor din zona de aspiratie si a clapetei de acceleratie. Dizolva si indeparteaza . Cumpara acum Spray MANNOL curatare clapeta acceleratie la pretul de 14. Oferte pentru spray curatare clapeta acceleratie la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără spray curatare clapeta acceleratie de la unul din . Cumpara la preturi avantajoase accesorii auto de pe epiesa. Reduceri, promotii, oferte speciale la Accesorii auto pe . Spray curatat carburatoare,clapete,egr etc.


Spray curatare clapeta acceleratie

Masina imi taie puterea – curatare EGR si clapeta de acceleratie. Dupa demontare este suficient sa folosim un spray special care desprinde . Ce iti trebuie : - spray curatat carburatoare sau throttle body cleaner (am gasit la Carrefour cu 23Ron 500ml parca) - torx T- surubelnita . Livrare gratuita pentru comenzi peste 3lei . PRO-TEC Throttle Body Cleaner 5ml - spray curatare clapeta acceleratie. Iti ei un WD( spray de curatat ) sau cel mai bine cu benzina o carpa si . Informatii despre Spray MANNOL curatare clapeta acceleratie.


SOLUTIE PENTRU CURATAREA JANTELOR SONAX 1L. Aveti nevoie de carpe, servetele, si spray de curatare pe care sa le aplicati in corpul . All posts tagged imagini Spray MANNOL curatare clapeta acceleratie. Gata, s-a terminat, decizia în privinţa Exatlon România a . Poate fi folosit in orice pozitie.


Se poate pulveriza in spatiile inguste. Capacitate foarte buna de curatare. LM, spray special pt clapete, ca si scule . Au un spray special si se . Curatare clapeta acceleratie 93SS 2. Pentru motoare benzina in doi sau patru timpi, cu sau fara cataliz. WDsi cu o pensula se curata clapeta si corpul; se poete . Am gasit pentru tine magazinul care vinde Spray MANNOL curatare clapeta acceleratie , un produs MANNOL, la un pret super bun.


Procedura de curatare a clapetei de acceleratie pentru motorul pe benzina VW 1. Apasati usor in partea in care coboara. Curatitorul pentru injectoare si clapete de acceleratie combina presiunea de pulverizare foarte mare, puterea excelenta de curatare si uscarea rapida. Solutie profesionala curatare motor 1l. Spray auto Nero Guard Pro-X, pentru curatare chedere.


Spray degripant Super Help, CH291 antirugina, 4ml. SALUT SI MULTUMESC ANTICIPAT - am fost cu masina mea skoda felicia la un mecanic si mi-a curatat clapeta de acceleratie cu spray pentru . Clapeta de acceleratie chiar necesita curatare fiind destul de imbacsita. Acum putem trece la curatarea corpului de acceleratie si a clapetei acestuia.


Cele necasare, un spray dedicat si un cleste special (vas 50tool), cu care am . La diesel procesul de curatare a clapetei de acceleratie ii la fel cu cel de la benzina? Aerosol pentru curatat clapeta de acceleretie, spray 400ml.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare