luni, 29 august 2016

Dura lube pentru motoare uzate

Dura lube pentru motoare uzate

Dura Lube la motoarele uzate nu poate sa faca decat bine. Dura lube ,Slick,Liqui Moly si altele au efecte negative asupra motoarelor? Ele este destinat pentru masinile cu motoare uzate. Pentru motoare si cutii uzate este bun metabond daca vrei sa vezi . De atunci motorul merge întradevăr mai bine, este mai silenţios şi nu mai . Test Michelin: anvelope noi buget versus anvelope premium uzate.


Creste compresia la motoarel uzate , dar numai pe scurta durata. Semnalați o altă imagine Semnalați imaginile ofensatoare. Motoarele diesel VAG au viata pana la 300.


ARAL si schimba-l la maxim. Cumpara de pe ArizonaMotors. Livrare rapida, transport oriunde in tara!


Alege cel mai bun tratament . Intrebarea mea a pornit de la aditivul Dura lube pentru uleiul de. Oferte pentru ulei motoare uzate la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. DURA LUBE 946ml sigilat din USA (tratament avansat pt motor ). Tineti cont intotdeauna . NU CUNOSC proprietatile metabondului dar la duralube pot aduce. Cum zicea si colegul dinaitea mea, . Pt motoare uzate baga adidiv pe baza de teflon!


Eu personal am folosit doar Dura - Lube la masini ale mele. Ati folosit duralube sau alt tratament pentru motor ? Vascozitatea mai mare la cald este necesara la motoare uzate. Ce-i drept la unele masini cu motoare mai uzate diferenta e destul de . Acesti aditivi au fost creati pt a ajuta motoare mai batrane. Motorul merge rotun nu asta e problema. Am folosit duralube pentru motoare uzate ,sunt tipuri, unul care se pune cand se face schimbul(pentru motoare mai putin uzate) si unul pentru . La motoarele uzate , ajută să nu cadă de tot şi să fie cât de cât în . Prolong tratament motor.


Numai folosi Metabond sau alti aditivi gen Duralube. Aditivii suplimentari sunt pentru motoare vechi, uzate , sa le mai prelungeasca viata cu . Detii o masina cu motor diesel si vrei sa cumperi cei mai buni aditivi pentru motorina? Fara acestia, pompa de injectie poate fi uzata mai usor, de aceea, dupa. Eu am folosit cred vreo de Abro, vreo Moly, Duralube.


Descoperiti tratament motor metabond gold la preturi reduse (produse). Duralube tine mai mult si este mai usor de folosit crying. De la produse care promit economii importante de carburant, cresterea duratei de viata a motorului si chiar imbunatatirea performantelor . Tratament pentru motoare uzate Metabond Gold de la Ansor Srl. Este complet compatibil cu toate tipurile de ulei de motor minerale şi. Pentru toate motoarele pe benzină şi motorină a maşinilor noi şi uzate.


Ulei motor auto Divinol, 10W-4 L. Pasti, i-am pus o cutie de Metabond pentru motoare uzate. La un schimb de ulei i-a adaugat DuraLube si i-a luat zgomotul. O la motoarele fara turbina(compresor) nu prea ar avea voie un consum.


W si mi-au explicat ca e mai ok pentru motoare uzate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare