miercuri, 15 februarie 2017

Lacatus naval

Angajez tubulatori, lacatus, polizatori si sudori navali. Un mod confortabil, gratuit și rapid de a-ți găsi job-ul printre cele 55. O metodă, rapidă, gratuită și confortabilă de a găsi un job printre 55. Angajam lacatusi navali cu experienta in domeniu naval. Locatie-Franta- Marseille Realizarea ansamblelor si lucrarilor metalice prin ansamblare si reparatia . Durata cursului: luni.


Maistru lacătus naval ,experienta interna si internationala,cunosc limba italian. Angajăm URGENT tubulatori navali, doar cu experiență. Lacatus constructii metalice si navale. Angajam de urgenta sofer categoria B domiciliat in zona limitrofa Mangaliei cu minima experienta de lacatus naval pentru lucrari reparatii.


Se vor asigura servicii de formare pentru: tubulator naval , lăcătuș construcții metalice, sudor și salvamar profesionist. Angajam pentru detasare in Olanda lacatusi constructii metalice si navale si sudori MIG-MAG cu . Iniţiator proiect: Centrul Regional de Formare Profesionala a Adulţilor Călăraşi. Domeniul jobului: Muncitori Tehnicieni - Constructii, Muncitori Tehnicieni - Muncitori.


Leave a Reply Anulează răspunsul. Detalii despre curs: Tipul cursului: calificare. Munca într-un șantier naval, mai ales în bransa lăcătușeriei, nu este.


Locuri de munca Brăila Santierul naval. Damen angajează 1de muncitori necalificaţi ca ucenici pentru formare în meseria de sudor sau lăcătuş în domeniul naval. Vezi descrierea jobului, responsabilități și . Business Activ Consult” recrutează lăcătuș naval. Damen Shipyards Mangalia angajează personal calificat în meseriile de lăcătus constructii metalice si navale , tubulator si sudor, pentru a participa la realizarea . Termenul de lacatus s-ar putea sa nu-ti fie foarte familiar, dar trebuie sa stii ca in ultima perioada aceasta specializare a devenit foarte solicitata . SUDORI SI DEBITATORI AUTOGEN.


NVĂȚĂMÂNT PROFESIONAL DE ANI. Sc NavalMet angajeaza inginer si lacatus naval (cunoscator plan). CONSTRUCTORI SI MONTATORI DE . Sudori, tubulator, lacatus. Este vorba despre un lacatus mecanic care lucra pe santierul naval din Tulcea. Pentru mai multe detalii contactati . O piesa l-a ranit in zona capului, in zona ochilor.


Salariul pe care il primeste acum Gabriel Nicula, ca incepator, este mai mic decat cel pe care il lua ca lacatus mecanic. Am lucrat in interiorul santierului naval. Baza de Reparaţii Nave din Brăila organizează concurs de recrutare pentru ocuparea, pe perioadă nedeterminată, a funcției contractuale . Până în prezent, aproape 0de tineri au fost instruiţi în diferite meserii cum ar fi sudor, lăcătuş constructor naval , lăcătuş montator agregate . Anunț pentru ocuparea unui post vacant de personal contractual, muncitor calificat IV – I ( lăcătuș construcții metalice și navale ), la Secția . Prinderea sectiilor se face cu oameni specializati cu functia de lacatus. Lăcătuș construcții navale.


Urmeaza cursul de lacatus mecanic de intretinere si reparatii cu durata cuprinsa intre si saptamani si taxa 5lei achitabile rate. PENTRU ŞCOALA PROFESIONALĂ. PREGĂTIRE SPECIFICĂ MESERIEI. Caut doi sudori mig-mag si un lăcătuș confectii metalice pentru italia plecare . Sunt fochist autorizat, lăcătuş autorizat.


Sper să mă duc înapoi în Santierul naval pentru că am şi calificarea necesară . Mangalia, cel mai mare din ţară, controlat de statul român.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare