miercuri, 30 septembrie 2015

Cardan balotiera

Cardan balotiera John Deere 224t. Moara cu ciocanele cu cardan dupa tractor, moara de lucerna. Utilaje agricole si industriale Piese utilaje agricole. Cristuru Secuiesc Azi 21:36. Baia Mare Maramures Telefon validat.


Piese presa rivierre casalis KR40TS, KR49. Baloturile sunt create de catre balotiera si pot avea dimensiuni rotunde sau patrate, in functie de utilaj. Pret cu TVA: 38 LEI. Un serviciu de căutare convenabil pentru cumpărarea, vânzarea . Vand cardan pentru presa de balotat claas markant,claas trabant,claas. Piese din dezmembrari balotiera sau presa de balotat bamford bl 4 avem . Dimensiune cruce cardanica, L, Dimensiune exterior, Dimensiune interior.


Ce e sa zicem ciudat, e ca si balotiera are cardanul ei (ala lung care vine de la volanta) si ala nuare nimic. Acum as vrea sa scurtez cardanul. Notice: getimagesize(): Read error! Piese Pentru Balotiere (prese) Deutz Fahr. NELU in caz ca nu raspund(daca sunt ocupat) va rog reveniti MICA.


Cardan balotiera

Grebla de fan rotativa Fella , tip paianjen angrenata de cardan. Site: formularul de contact. Descriere Produse similare (4). Lungime intre cruci cardan inchis 76cm. Spre deosebire de balotiera Z-54 modelul Z-5are un rotor cu sistem de tăiere (cuțite), asigurând însilozarea uniformă şi o mai bună calitate pentru . Gama Diversificata ✅Retur Zile!


Livrare Rapida ✅Service Sigur . Va ofera o gama larga atat de utilaje agricole noi cat si de utilaje agricole second-hand cu care sa va modernizati . Piese balotiera sau presa de balotat noi si din dezmembrari pentru aproape. Mihai Robert Un cardan de massey fergunson la fel ca cel din imagine preț si de. Balotiera John Deere 3Presa Welger Claas markant fahr.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare