marți, 15 septembrie 2015

Pompa servo trw

Pompa servo trw

Cumpără pompa servodirectie skoda fabia trw de la unul din . Pompa Servo TRW VW POLO 1. Auto, moto si ambarcatiuni Vehicule pentru dezmembrare. Piese - Accesorii Autoturisme. TRW si forma semnalului pe magistrala de date Protocol CAN.


Reparare parte electronica la pompa servo TRW TRW servo pump repar part electronics. AM SCHIMBAT POMPA DE SERVO ,MODEL TRW PE POLO 9N 1. TDI DIN 20,DAR TOT NU AM SERVODIRECTIE ,EROAREA IN BORD . Diagnosticare si reparatie pompa servo TRW de pe o masina Opel Astra G. Generatia anterioara de Polo Fabia Ibiza avea din constructie variante de sisteme de directie: TRW si Koyo. Datorita faptului ca pompe servodirectie sau . Ca unul dintre cele mai bune China trw pompa servodirectie ps252015l1producatori, Quanxing prelucrare Group Co, Ltd este priceput în . Comanda online piese auto TRW si beneficiezi de cea mai avantajoasa oferta. Pentru autovehicule cu volan pe stanga.


Livrarea in tara se face in de ore . Piesa este in stare buna, provine de pe masina cu. Vindem pompa servo directie electrica pentru vw polo 9n 1. Vas pompa servodirectie Volkswagen Polo, Skoda Fabia TRW Produsul este nou , insotit de certificat de garantie conform legislatiei in vigoare. Sunt un nou membru in club si posesorul unei skoda fabia 1. Am probleme cu pompa servo si as dorii un pret informativ despre o pompa . Vând pompa servo -directie TRW generation pentru Opel astra g 1. Dezasamblare si reparare pompa servo TRW partea desfacere pompa servo TRW prima parte TRW.


Pompa servo trw

Melor Auto - dezmembrari auto, piese auto noi si second hand. Acum zile - Descriere Auto moto. TRW ; Lungime totala : 1140 .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare