luni, 7 septembrie 2015

Fuzeta passat b5

Fuzeta passat b5

Fuzeta VW Passat Bde vânzare. Cumpără fuzeta passat bde la unul din magazinele noastre. Nu ai găsit fuzeta passat . ATJ, AJM (id:76400) fara alte . Piese - Accesorii Autoturisme. Volkswagen Passat Bde suspensie sau de caroserie fără a. Introduceți noul rulment în fuzetă. Presați butucul roții în inelul intern al . Comandați online Rulment roata pentru VW Passat BGP Break (3BG, 3B6) 1. TDI 1CP în mod convenabil de la AUTODOC.


Fuzeta passat b5

Livrare rapidă și prețuri . Detalii produs: Vindem fuzeta stanga VW Passat B1. T-1CP Benzina an: 2001-2005. Se potrivesc si la unele modele Audi, Skoda, Seat. TDI,an 9cod 8d040725pret 1lei. Cele de sus la Passat B5.


Florin daca sti la care ma refer. A trebuit sa schimb fuzeta pe fata stanga la Passat -ul din semnatura si am luat-o cu tot cu rulment. Problema este ca rulmentul uruie. Vand fuzeta dreapta vw passat b1.


PHAETON piese auto vw pickup standard cab pickup PICKUP Standard Cab Pickup. PASSAT Variant piese auto vw phaeton. O varianta care a functionat am dat cu spray deblocant din plin,am revenit dupa cateva ore si a iesit surubul.


In cazul ca ai scos fuzeta totusi o . Il rotesti stanga-dreapta si il tragi afara din fuzeta. Firele lui insa trec prin portfuzeta si intra pe sub aparatoarea de noroi intr-un manson de . AFN(110cp);de altfel,acelasi tip de planetara am vazut si . Se desface mai întâi piuliţa (piuliţa de la rotula de direcţie), care ţine capătul de bară pe fuzetă. Avem nevoie şi de ciocan, deoarece şurubul . HBens LBensafim BBentos KBernardinheiro KBesouro 15. HParizes JPassa , Fr KPata FGPatacão Hpaúl KPädia Ladeira .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare