vineri, 11 septembrie 2015

Tester presiune benzina

Tester presiune benzina

Ceas tester masurat presiune si vacuum Gebo Tools Nou! Descopera promotiile zilei, ai preturi avantajoase, livrare rapida, plata in rate, deschiderea . Oferte pentru manometru presiune benzina la preţuri imbatabile doar pe PieseAuto. Cumpără manometru presiune benzina de la unul din magazinele. Trusa cu manometru si adaptoare pentru masurarea presiuni de combustibil din circuitul de joasa presiune. Poate fi folosit si pentru masurarea presiunii in rampa de benzina ? Compresiometru digital pentru motoare pe benzina Cod : 9065-TK.


Tester presiune benzina

Alte anunturi din care sa alegi. Kit multifuncţional pentru măsurarea presiunii de combustie pe benzină. Tester Compresie Benzina - Digital - 9065-TK. Scule profesionale Kit tester presiune injectie manometru cu gradatie dubla: 0- 145PSI/0-100kpa manometru special testare presiune mica 15PSI . Livrare gratuită ▻ Varietate de produse în stoc ▻ Trăiește pe picior mare . Kit complet de furtune, adaptoare si accesorii pentru testarea presiunii din sistemele de injectie. Acest tester presiune ulei Kit-ul include un ecartament, furtun si adaptoare.


Este folosit pentru a verifica pentru piese uzate sau defecte in pompa de combustibil . Stiti vreun service care are manometru pentru masurarea presiunii benzinei ? Am fost la service-uri care se laudau ca lucreaza pe VW, Audi . Acest produs face parte din categoria Service mecanica. Senzorul de presiune combustibil este o veriga slaba a sistemului de. Produsul este fabricat de catre.


Tester presiune benzina

Odata ce pui un tester pe masina, un cod care reprezinta acest senzor va aparea pe . Masina dejantat Scule si echipamente service auto www.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.

Postări populare